OVI GRANIČNI PRELAZI NA SEVERU ZEMLJE RADIĆE PRODUŽENO ZBOG PRAZNIKA: Evo do kada traju promene

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 20:03

ZBOG pojačanog prometa putnika preko granice između Srbije i Mađarske, produženo je radno vreme na nekoliko graničnih prelaza na severu naše zemlje.

ОВИ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ НА СЕВЕРУ ЗЕМЉЕ РАДИЋЕ ПРОДУЖЕНО ЗБОГ ПРАЗНИКА: Ево до када трају промене

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Upravo zbog praznične atmosfere i velikog broja putnika koji se očekuje da će proći kroz Srbiju ili ući u našu zemlju, nekoliko graničnih prelaza je produžilo radno vreme.

Granični prelaz "Horgoš 1" radi 24 sata, kao što se zna, kao i granični prelaz Kelebija. Međutim, granični pelaz Bajmok od danas, pa do 15. januara, radiće od sedam ujutru do ponoći, petkom, subotom i nedeljom.

Takođe, granični prelaz Bački Vinogradi će raditi petkom, subotom i nedeljom, do 16. januara, od sedam do 24 časa, dok je prelaz Rastina promenio radno vreme od 21. do 23. decembra, kao i od 5. do 7. januara.

Horgoš 2, već mesec dana radim produženim radnim vremenom, te će on raditi 24 sata. Razlog zbog kojeg nema gužve je to što se rekonstruiše prelaz Horgoš 1, pa ima više traka, pa je vreme čekanja smanjeno.

BONUS VIDEO: POTPUNI HAOS NA PRELAZU BAJAKOVO - Nepregledna kolona na izlasku iz Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!