U APATINU SAHRANJEN JEDAN OD NESTALIH DEČAKA: Posle dva meseca, Patrik ispraćen do večne kuće

J. L.

27. 07. 2023. u 19:15

POSLE skoro dva meseca agonije, u Apatinu je na večni počinak ispraćen desetogodišnji Patrik B., jedan od dvojice dečaka koji su krajem maja nestali u Dunavu.

У АПАТИНУ САХРАЊЕН ЈЕДАН ОД НЕСТАЛИХ ДЕЧАКА: После два месеца, Патрик испраћен до вечне куће

Foto: Društvene mreže

U belom kovčegu, okružen porodicom, prijateljima i školskim drugarima, uz jecaje i jauke koji su parali nebo, dečak je ispraćen do večne kuće u Donjem groblju u Apatinu.

Porodica je u ponedeljak dobila rezultate DNK analize, koji su potvrdili da je utopljenik pronađen nekoliko stotina metara nizvodno njihovo dete. Time se ugasila i poslednja nada da je možda negde živ i da će im se vratiti kući.

Agonija porodice drugog nestalog dečaka, Antonija M. (11), međutim, i dalje traje. Čekaju se rezultati DNK analize, koji će utvrditi da li je utopljenik, pronađen 7. juna u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, njihov sin. Dečaci su nestali u Dunavu, a njihove stvari pronađene su na obali. U potragu su odmah uključene sve ronilačke i spasilačke ekipe, ali nažalost bez uspeha.

BONUS VIDEO - OTKRIVEN RIMSKI TITANIK U VIMINACIJUMU: Arheolozi kažu da je plovilo bilo duže od 20 metara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije