MUZEJ žrtava genocida izražava zabrinutost zbog niza tvrdnji direktora Memorijalnog centra u Potočarima g. Emira Suljagića, saopštenih tokom konferenciije posvećene kulturi sećanja održane 10. jula ove godine u Srebrenici, kojima je pokušao da izvrši krivotvorenje i zloupotrebu Holokausta i genocida, događaja koji su na najtragičniji i najdramatičniji način obeležili razdoblje Drugog svetskog rata.

buki

12.07.2023. 12:57

Tužiti ga ako se nađe precizan osnov za optužbu, ali ga u svakom slučaju treba smeniti sa te funkcije. A iznenađeni sigurno nismo, s' obzirom da ceo Zapad laže i lažira istorijske činjenice okrećući ih bukvalno tumbe, gde ne samo da negiraju svoje zločine, nego ih čak pripisuju najvećim žrtvama svetskih ratova. Tako da, zašto bi ovaj bio manji lažov od onih sa Zapada, ako za te laži još ima i podršku Zapadnih zlikovaca?

gorub

12.07.2023. 13:03

Kada će Skupština Srbije izglasati rezoluciju o počinjenom genocidu nad srbskim narodom za vreme drugog svetskog rata i istu uputiti na usvajanje ostalim parlamentima u svetu?

milankukic

12.07.2023. 13:07

a dali doticni gospodin zna da je tim od svetskih eksperata za genocid donela stav da tu nema ni g od genocida ali postoji zlocin i to niko ne osporava ali prvo su mudzahedini izvrsili masakr nad neduznim zivljem SRDSKE nacionalnosti isto kao i u drugom svetskom ratu

Pero

12.07.2023. 14:06

Taj muzej u Srebrenici ne služi ničemu nego lažima iz čega proističu svađe te zbog toga to treba rasformirati i sahranjene pokopati u mestu rođenja ili pogibije.

Ljubica

12.07.2023. 15:47

Tužiti ovog čoveka i svakog ko pokušava krivotvoriti i negirati genocid nad srpskim narodom,od strane NDH i nacista i svih njihovih pomagača u to vreme.Postoje dokazi i arhivski materijal, koji nisu uništeni i zato treba reagovati na vreme i stati na put, ovim hordama srbomrzaca.

PASCE LAZE KAKO ZAPAD KAZE

12.07.2023. 16:25

Rehabilitacija nacizma je pocela odmah nakon pada berlinskog zida, a prva etapa je bila u Zagrebu, kad je "zutopuloveras" priznao fasisticki rezim titinog generala. Onda se krenulo dalje, izazivanje gradjanskog rata, rasturanje Jugoslavije, rasturanje istocnog bloka, i sad su stigli do Ukrajine. Nice ni cudo sto se toliko laze o Srebrenici.

Ljubica

12.07.2023. 17:59

Svi vi negirate genocid nad Srbima u Jasenovcu i pokušavate ne samo smanjiti broj srpskih žrtava, nego im ne odajete ni počast.Nisu vaši životi vredniji od srpskih. Dok god se svi budete pravili nevini i samo Srbe za sve okrivljivali, nema šanse da bude mira i boljih odnosa na ovim prostorima.