VLADA Republike Srbije iznela je zaključke nakon današnje sednice, u kojima se predlaže i moratorijum na izdavanje dozvola za držanje i nošenje kratkog vatrenog oružja nakon jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Lex

04.05.2023. 13:20

Dozvoliti nastavnicima da djaka izbace sa casa kao disciplinsku meru. Omoguciti skoli da djaka iskljuce iz redovne nastave i da razred zavrsi vanredno (u slucajevima kada roditelji znaju bolje kako treba nastavnik da radi svoj posao i kada misle da je njihovo dete nepogresivo). Neka takvi roditelji sami obrazuju svoju decu kod kuce. Napisati nacionalni bonton koji bi bio obavezan za sve. Dosta je sa pravima - dosao je red na obaveze!

Radenko

04.05.2023. 13:32

Bojim se da najbitnije odluke nisu donete i da ne dopire do vlade sta je pravi uzrok i problem. Bavite se vise decom i vaspitanjem, omogucite im da rastu u normalnoj okolini, vratite obrazovni program na televiziju ...

sima

04.05.2023. 13:43

U osnovi svakog društvenog konflikta je nepoštena raspodela društvenog profita. Pri tome ne mislim samo o razllikama u prihodima prosvetara i besposlenih nepismenih tv zvezda. Problem je ipak mnogo dublji i kao što vidimo, od globalnog je značaja.

odlicno

04.05.2023. 13:48

Ukinite drustveni emotivni i moralni kancer, ZADRUGE i RUHLITIJe……. ogroman porez za filmove koji promovisu agresiju, pucanje, ubijanje i sl!…