OSAM SATI SEDI U URGENTNOM I ČEKA VESTI O DETETU: Kosta teško ranio i sina očevog kolege, poznatog lekara

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 17:57 >> 20:28

DEČAK V.P. teško ranjen u krvavom piru koji se danas dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sin je našeg poznatog pulmologa iz Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije (UKCS) dr Spasoja Popevića.

ОСАМ САТИ СЕДИ У УРГЕНТНОМ И ЧЕКА ВЕСТИ О ДЕТЕТУ: Коста тешко ранио и сина очевог колеге, познатог лекара

Foto Z. Jovanović

Prema rečima izvora iz istrage dr Popević je van sebe i već osam sati sedi u Urgentnom centru i čeka vesti o stanju svog deteta. Dečak je prilikom upucavanja zadobio povrede grudnog koša, vrata, ali i dva kičmena pršljena.

- Ovo što smo danas doživeli je nalik scenama iz horor filmova koje smo samo gledali na televiziji. Roditelji koji uplakani utrčavaju u Urgentni centar, traže svoju decu, ne znaju ništa o njima... Među njima je bio i doktor Spasoje koji je tražio svog sina. Uleteo je van sebe, vidno uznemiren i samo je ponavljao njegove ime. Trčao je hodnicama i tražio ga po ambulantama. Kolege su ga odmah prepoznale i nažalost, morale da saopšte jezive vesti - da je njegov sin najteže povređen, da mu se bore za život i da ga čeka nekoliko teških operacija. Kao lekar i sam je svestan koliko je stanje njegovog deteta opasno i kakve sve posledice ove povrede mogu ostaviti na njegovo zdravlje - priča izvor.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. U ovom jezivom napadu teško je ranio i nekoliko vršnjaka i nastavnicu istoriju. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja