"NOVOSTI" SAZNAJU: Mašan ima starateljstvo nad detetom, još u februaru je tražio da mu se sin vrati

M. Škorić

20. 04. 2023. u 11:57

MAŠAN Lubarda je od švajcarskih vlasti preko našeg Ministarstva pravde još u prvoj polovini januara podneo zahtev za vraćanje maloletnog deteta ocu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Машан има старатељство над дететом, још у фебруару је тражио да му се син врати

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Pritom, kako tvrdi izvor "Novosti", Mašan je u januaru rešenjem ciriškog okružnog suda dobio starateljstvo nad detetom kao privremenu meru dok se ne završi brakorazvodni postupak.

Mašan je prijavio suprugu švajcarskim vlastima da je supruga bez njegovog znanja i saglasnosti odvela dete u Srbiju.

Podsetimo, Jelena Abramović optužila je svog supruga Mašana u medijima da je na Veliki petak navodno odveo njihovo dvoipogodišnje dete u Švajcarsku bez njene saglasnosti. Sve je, po njenim rečima, usledilo nakon što je Jelena pokrenula brakorazvodnu parnicu u januaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)