U ZNAK PODRŠKE NJIHOVIM VRŠNJACIMA: Ekipa "Metohija" igra na Međunarodnom turniru u Bugarskoj

Novosti online

28. 01. 2023. u 11:02

FUDBALSKA ekipa dečaka iz Srbije, koji su rođeni 2012. godine, iako tako mladi preuzeli su na sebe jednu veliku odgovornost i pristali da igraju na međunarodnom turniru u Plovdivu u Bugarskoj pod imenom "Metohija" a u znak podrške njihovim vršnjacima sa Kosova i Metohije.

У ЗНАК ПОДРШКЕ ЊИХОВИМ ВРШЊАЦИМА: Екипа Метохија игра на Међународном турниру у Бугарској

Foto: Printskrin/Instagram

Dečaci koji dolaze iz različitih klubova FK "Rad" i FK "Čukarički" pod imenom Metohija, suprostaviće se svojim talentom njihovim vršnjacima iz Bugarske, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Grčke i Austrije.

Za organizaciju prevoza, smeštaja, kupovinu dresova i trenerki pomogli su član privremenog organa opštine Leposavić Slavko Simić, direktor pošte Srbije na Kosovu i Metohiji Ivan Milojević, načelnik Kosovsko-upravnog okruga Srđan Popović i Banka Poštanska štedionica.

Na samom dolasku u Bugarsku ekipu je primio i ugostio naš Ambasador u Bugarskoj Željko Jović koji im je poželeo dobrodošlicu i poželeo sreću na takmičenju na međunarodnom fudbalskom turniru u Plovdivu.

Ambasador Jović je bio oduševljen idejom da deca igraju pod nazivom Metohija a u znak podrške njihovim vršnjacima sa Kosova i Metohije pogotovu u ovom vremenu kad je njihovim vršnjacima sa Kosova i Metohije svaki vid podrške preko potreban.

Mladi fudbaleri, zajedno sa roditeljima, zahvalili su se ambasadoru na prijemu i rekli da će dati sve od sebe da postignu što je moguće bolji rezultat na turniru. Takođe su iskoristili priliku da se zahvale Slavku Simiću, Ivanu Milojeviću, Srđanu Popoviću i Banki Poštanska štedionica što su im omogućili da dođu na turnir i učestvuju na jednom ovakvom takmičenju koje će im mnogo značiti i biti veliki podstrek da nastave da treniraju fudbal.

Međunarodni turnir u Plovidivu u Bugarskoj trajaće do 29.januara 2023.godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista