VUJADINOVIĆ O INCIDENTU U SARAJEVU: Deo sarajevskih političara "zakuvao" napad na srpsku decu

Novosti online

14. 01. 2023. u 22:51

MILIMIR Vujadinović, narodni poslanik i zamenik predsednika odbora za dijasporu i Srbe u regionu, reagovao je povodom napada na decu, mlade fudbalere FK „Zvezdara“ i njihove porodice na turniru u Sarajevu.

ВУЈАДИНОВИЋ О ИНЦИДЕНТУ У САРАЈЕВУ: Део сарајевских политичара закувао напад на српску децу

foto: fejsbuk

Današnji događaji u sarajevskom naselju Ilidža,i napadi na decu iz Beograda i njihove roditelje, pokazuju koliko klima netrpeljivosti koju stvaraju mediji i deo sarajevske političke čaršije, a sve zarad sticanja sitnih dnevnopolitičkih poena, može da bude kobna po regionalne odnose i kao takva preti da počne odnositi i živote potpuno nedužne dece i ljudi.

Današnji napad je isključivo inspirisan hajkom, koja se poslednjih dana vodi protiv Srba, Srbije i Republike Srpske, širom FBiH, a čiji su vrhunac i personifikacija, napadi na Danila Vučića, sina srpskog predsednika, a sve zbog njegove podrške tom istom narodu koji živi i bori se za opstanak u Republici Srpskoj. Ovaj nemili događaj u Sarajevu je direktna posledica upravo te atmosfere, kreirane od medija i dela ekstremno muslimanskih političara iz Sarajeva,takođe potpomognutih tajkunskim medijima i nekim opozicionim političarima iz Beograda.

Sa druge strane, upravo ovakvi događaji pokazuju važnost i potrebu postojanja i očuvanja državno - administrativnog okvira, kakav je Republika Srpska,bez čijeg postojanja bi ovo postala praksa u svakom delu BiH, kao što je to slučaj u delovima Balkana, gde god naš narod nema takav ili sličan politički status. Pokazuje to i važnost pomoći koju danas Srbija i srpski predsednik,ali i članovi njegove porodice, nesebično pružaju našem narodu u Republici Srpskoj i BiH uopšte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna