INSPEKCIJA MINISTARSTVA ZDRAVLJA U BOLNICI U ŠAPCU: Započet hitan vanredni nadzor zbog smrti bebe

Novosti online

16. 01. 2023. u 13:43

INSPEKCIJA Ministarstva zdravlja je počela hitan vanredni nadzor u Opštoj bolnici "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu.

ИНСПЕКЦИЈА МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА У БОЛНИЦИ У ШАПЦУ: Започет хитан ванредни надзор због смрти бебе

Foto: A. Delić

Inspektori sprovode kontrolu i proveru stručnog rada u slučaju smrti bebe Dejana (29) i Jovane (27) Jevremović posle porođaja u porodilištu šabačke bolnice.

Uobičajena procedura je da se po obavljenom nadzoru sačini zapisnik i dostavi Ministarstvu zdravlja.

Takođe, u bolnici je hitno formirana komisija koja sprovodi unutrašnju proveru kvaliteta rada. Bolnica se saopštenjem za javnost obratila u subotu uveče, nakon objave oca Dejana na društvenim mrežama i medijskih napisa o smrti bebe u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, gde je iz šabačkih porodilišta prebačena osam sati po rođenju zbog otežanog disanja.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)