NESTVARNE TEMPERATURE PRED DOČEK NOVE GODINE: U Srbiji ujutru mraz - posle podne već kasno proleće

Tanjug

30. 12. 2022. u 01:04

PREMA prognozi RHMZ-a, sutra se u Srbiji ujutro očekuje mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu Srbije zadržati duže tokom dana.

НЕСТВАРНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ ПРЕД ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ: У Србији ујутру мраз - после подне већ касно пролеће

Foto Tanjug

U većini krajeva pretežno sunčano, samo u Vojvodini oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 8 stepeni u Timočkoj Krajini i po kotlinama u kojima se očekuje duže zadržavanje magle, do 18 stepeni na zapadu Srbije.

U Beogradu se očekuje pretežno sunčano, uz slab vetar. Najniža temperatura od 6 do 9 stepeni, a najviša oko 17 stepeni.

U novogodišnjoj noći biće suvo uz temperaturu od 1 stepen na jugu i istoku Srbije do 9 stepeni koliko će biti i u Beogradu.  

BONUS VIDEO:

OSMEH NA LICIMA MALIŠANA: Novogodišnja manifestacija u centru Beograda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum