CRNI panter je pre tri sata viđen i snimljen na šetalištu „Šlajz“ pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu. Pecaroš, koji je napravio snimak, prosledio ga je ekološkom udruženju „Pokret za sve nas“ (PZSN) u Vrbasu.

Mislilac

27.11.2022. 19:18

Ne mogu jednog pantera da uhvate ? A ŠTA BI BILO DA SU TERORISTI KOJI IMAJU KABANICE KOJE ONEMOGUĆAVAJU TERMOVIZIJSKU DETEKCIJU. Panter je nema. Svi su previše opušteni. Ovo je ozbiljna stvar i sramota je da deset dana ZVER luta po Srbiji. Mora vojska da se uključi. Jedino njima verujem

Miodrag

27.11.2022. 19:27

Sta cemo sad sa nevernim Tomama ? Da li treba da se nesto ozbiljno lose desi pa da poverujemo u pricu onih lovaca koji su ga prvi uocili ? SRAMOTA

Vojni penzioner

27.11.2022. 20:03

Ko je ovde lud. Uspavljivanje strelicama ! Kad je zver u pitanju, koja je spremna da raskomada sve zivo onda mora zestoko pa i pravim mecima. Uzmite se upamet, to je krvolocna zver

Lovac Špat

27.11.2022. 20:32

Prvo, slike ubijenog psa nisu iz Srbije nego iz Bosne. Ovdje se radi o napadu vuka na lovačkog psa iz lovišta u ističnoj Bosni. Ko vam je poslao ove slike?

Ljubica

27.11.2022. 20:33

Na takve stvari ne misle oni koji se raduju i u navijačkom stilu podržavaju pantera, jer navodno štite time životinje. Nisam za to da se odmah odstreli, ali potrebni su lovci da bi mu se ušlo u trag i da bi se potencijalna pretnja za ljude i životinje svela na što manji stepen. Ne verujem da bi se neki od vas toliko radovali, da vas negde presretne.

Vojvođanka

28.11.2022. 08:58

Ako pogledate prvu sliku, vidi se šuma i očigledno brdovit kraj kakav u mestima koja ste naveli nećete pronaći. Zašto se već nedeljama prestravljuju meštani i ništa konkretno ne radi po pitanju rešavanja slučaja?

Ridji

28.11.2022. 11:45

Te fotografije raskomadanog psa su lazne, pas je lovacki, ima odasiljac i verovatno je stradao u lovu od medveda ili nesto slicno. Drugo, na fotografiji se vidi u pozadini suma na planinskom podrucju, a kod nas u Backoj je ravnica i suma je obicno od Topole. Toliko o originalnosti fotografija psa.

ĐoniSvetac

29.11.2022. 09:40

Koja pip pip je poverovala u ovo i objavila , kao prvo pas ima odašiljač, kao drugo ovo je planinski kraj , kao treće ovo je mogao Vepar da uradi ,pocepao psa samog bez podrške ...Panter bi ovo uradio u samo odbrani ,jer da ga je lovio odneo bi ga kao svaki plen na drvo i pojeo nebi ga ostavi na čistini ! Batali te me naših lovaca,koji ne razlikuju trag vuka od jelena,a ne da prate Jaguara..oni namame hranom gladnu divljač i sa snajperom sa bezbedne daljine ubiju!