"JAVIO SE MAJCI IZ UŽICA I REKAO DA MU NIJE DOBRO" Bratislav Minić nestao početkom novembra- porodica moli za pomoć

Novosti onlajn

26. 11. 2022. u 21:30

ČETRDESETPETOGODIŠNjEM Bratislavu Miniću iz Arilja od 7. novembra gubi se svaki trag.

ЈАВИО СЕ МАЈЦИ ИЗ УЖИЦА И РЕКАО ДА МУ НИЈЕ ДОБРО Братислав Минић нестао почетком новембра-  породица моли за помоћ

Foto: Društvene mreže

Po rečima njegove majke Slađane poslednji telefonski kontakt imala je sa njim 7. novembra kada joj se kratko javio i rekao da je u Užicu i da mu nije dobro. Nakon toga telefon je isključen i pored maksimalnog angažovanja da mu uđu u trag i saznaju šta se dešava, roditelji nisu došli ni do kakvih informacija.

Zabrinuti Minići su 11. novembra otišli u Ariljsku policiju da prijave slučaj, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

Foto: Društvene mreže

Majka Slađana tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu.

Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju.

Majka takođe navodi da je tužilaštvo u Požegi odbilo da da nalog za lociranje njegovog telefona i kako kaže nadležne institucije nisu joj izašle u susret da pregledaju nadzorne kamere koje bi ga možda negde locirale.

- Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina - kaže Slađana Minić.

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

RUSKINJU PITALI KAKO JE U SRBIJI, A ONA SVE ŠOKIRALA ODGOVOROM: Komentari neprestano pljušte (VIDEO)