MERIDIAN ULAŽE U BUDUĆNOST SRBIJE - Uručene nagrade najboljim studentima sa prosečnom ocenom 10

Promo

08. 10. 2022. u 16:00

NAKON pet donacija uručenih na nedavno održanom Meridian kvalifikacionom turniru za FIBA Ligu šampiona, kompanija Meridian nastavlja sa svojim aktivnosti, ali ovoga puta se fokus sa sporta, prebacuje na mlade i obrazovanje.

МЕРИДИАН УЛАЖЕ У БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ - Уручене награде најбољим студентима са просечном оценом 10

Foto: Promo

Tim povodom, kompanija Meridian ugostila je najboljie studente iz Beograda, Novoga Sada, Niša i Kragujevca koji su svoje školovanje završili sa prosečnom ocenom deset.

Među onima sa prosečnom ocenom deset našli su se sledeći studenti: 

· Jelena Vesković, Tehnološko-metalurški fakultet Beograd

· Milica Dukanac, Ekonomski fakultet Kragujevac

· Jana Stajić, Mašinski fakultet Niš

· Dragan Turanjanin, Medicinski fakultet Novi Sad

Studente je ispred kompanije Meridian ugostio Damjan Stamenković, koji im je na početku prijema poželeo srdačnu dobrodošlicu, a zatim ih sproveo kroz službene prostorije kompanije gde su prisutni na delu mogli da vide kako funkcioniše i radi kompanija Meridian. 

Nakon jednočasovnog obilaska kompanije usledio je završni deo gde su gostima uručene prigodne nagrade i plakete. Utiske sa samog prijema podlelili su i nagrađeni studenti:

Foto: Promo

- Počastvovana sam što sam pozvana da budem deo ovakvog događaja. Sam čin kompanije Meridian je samo podstrek za dalji rad i usavršavanje - reči su Jelene Vesković sa Tehnološko-metalurškog fakulteta.

Svoju zahvalnost uputio je i kolega sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, Dragan Turanjanin, koji je posebno bio oduševljen činjenicom da su studenti imali priliku da na delu vide kako funkcioniše rad u globalnoj kompaniji kao što je Meridian.

- Veoma prijatno iskustvo. Dobro je što smo videli generalno kako ljudi rade, kakva je radna etika i samorganizacija. Meni je drago da kompanija Meridian pokazuje ovakav znak pažnje studentima koji su se zaista potrudili i pokušali da ostvare značajne rezultate na svojim fakultetima - poručio je Dragan Turanjanin.

Foto: Promo

Prepuna utiska bila je i jedina studentkinja sa prosekom deset na Univerzitetu u Kragujevcu, Milica Dukanac.

- Želim da pohvalim kompaniju Meridian kao društveno odgovornu kompaniju i istaknem kako je u današnjem poslovnom okruženju od velikog značaja da kompanije koje posluju u našoj zemlji na određeni način doprinesu  zajednici u kojoj rade i žive.

Ispred kompanije Meridian o akciji nagrađivanja i značaju pružanja pomoći studentima govorio je Damjan Stamenković.

Foto: Promo

- Velika je čast i zadovoljstvo biti u mogućnosti da ugostite najbolje student na teritoriji cele Srbije. Oni su nešto najbolje što Srbija ima i predstavljaju pravi zalog za budućnost. Mi kao društveno odgovorna kompanija moramo biti tu da im pomognemo i pružimo podršku, moramo biti tu da ispratimo njihov intelektualni i ljudski razvoj. Svakako se nećemo zadržati na ovome što smo do sada uradili, već ćemo težiti da kroz razne druge akcije dodatno pomognemo mlade da razviju svoj talenat i puni potencijal.

Foto: Promo

Kompanija Meridian već treću godinu zaredom sprovodi akciju nagrađivanja najboljih studenata čime želi dodatno da motiviše sve mlade ljude koji u svojim karijernim vodama plivaju najbolje od svih i posebno skrene pažnju na potrebu pružanja podrške mladima u njihovom daljem intelektualnom i društvenom razvoju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju