ĆERKA UMRLA OD DROGE, SIN SE UTOPIO U DUNAVU: Ispovest majke Ivane Mlađović - Brat je za sestrom otišao od tuge (FOTO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 23:43

POSLE četiri godine ćutanja majka glumice i Plejboj zečice Ivane Mlađović je prvi put progovorila o gubitku mezimice.

ЋЕРКА УМРЛА ОД ДРОГЕ, СИН СЕ УТОПИО У ДУНАВУ: Исповест мајке Иване Млађовић - Брат је за сестром отишао од туге (ФОТО)

Foto: Printskrin

Kako tragedija nikada ne ide sama, Ljiljana Mlađović nam je otkrila da je malo posle Ivanine smrti izgubila i sina.

Naime, cela Srbija brujala je o tragičnoj smrti od predoziranja 30-godišnje glumice iz serije "Selo gori, a baba se češlja" i Plejboj modela Ivane Mlađović, a pored nje je te kobne noći u nesvesnom stanju u stanu u Kragujevcu ležao verenik Miloš Kovačević, čiji su život lekari spasli. Ivanina majka Ljiljana ne prestaje da plače za ćerkom, a da nesreća bude veća, malo posle Ivane na tragičan način izgubila je i sina Jovana, koji se udavio u Dunavu.

- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu, bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da je preboli. Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raškoj, za nepunih godinu dana oboje su otišli - kroz suze priča Ljiljana.

Kaže da kad bi knjigu pisala, imali bi ljudi šta da čitaju.

Foto: Printskrin

- Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog. Dok sam živa, ima da patim i plačem za njima, mnogo mi nedostaju svakog dana. Moja Ivana je bila divna, dobra i pažljiva, svi su pričali da će imati lepu budućnost, volela je i da glumi. Bila je dobra ćerka, znala je baš svaki praznik da mi čestita, rođendan i sve. Sad kad dođu ti neki datumi, mnogo mi je teško, preplačem ih...

Ivanina majka Ljiljana za bol i suze koje je isplakala posle gubitka mezimice krivi Ivaninog verenika Miloša Kovačevića, za koga tvrdi da je narkoman, koji je u kandže poroka uvukao i njenu ćerku.

"NE MOŽE NAS RAZDVOJITI NI SMRT"

Ivana Mlađović je neretko postavljala fotografije uz emotivne poruke s verenikom Milošem Kovačevićem, koga njena majka Ljiljana krivi za ćerkinu smrt. Nekoliko meseci pred smrt Ivana je ispod slike s Milošem napisala da voli što joj uvek čuva leđa.

- Lepo je imati muškarca koji ti čuva leđa jer je to ljubav, a i poštovanje i uvek je uz mene, šta god bilo. Velika podrška u mom životu - napisala je glumica, a verenik joj je odgovorio kao da je naslutio tragediju:

- I uvek ću i biti, do kraja života, šta god da se desi ti imaš mene, a ja tebe. Niko i ništa nas ne može razdvojiti, čak ni smrt, anđele moj. Volim te zauvek.

- Našla je tog narkomana (Miloš Kovačević) i on joj je upropastio život, ničemu on ne valja. Upropastio ju je baš on i niko drugi. Pokušavala sam da ih razdvojim, ma sve sam pokušavala i ništa nisam mogla da uradim, šanse nije bilo. On je meni čak i pretio. Kad bih ga negde videla i srela, s obe ruke bih ga zadavila, pa nek idem na robiju. Ne znam kako ga je upoznala, takvog čoveka koji joj ni po čemu nije priličio. Branio mi je da je zovem, odvojio me od mog deteta. Tad su joj i počeli problemi, kad je s njim pošla - tvrdi Ljiljana.

Ljiljana kaže da joj je jedina uteha što zna da bi njeni naslednici danas bili zadovoljni što je poslušala njihove savete, baš kako su oni želeli, otišla u invalidsku penziju.

Kaže da je deo njene tuge to što Ivan nije mogao da joj oprosti činjenicu da se nakon smrti njegovog oca, koji ih je maltretirao, preudala, zbog toga čak i sestri i bratu nije došao na sahranu.

Foto: Printskrin

- Imam još jednog sina Ivana. Da vam kažem, on sestri i bratu nije došao ni na sahranu! On je srednje dete i odvojio se od nas, sad me zove samo kad mu nešto treba. Nije hteo da se oprosti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, to ga je pogodilo. Njihov pokojni otac je mnogo pio, maltretirao decu i mene, teško mi je bilo s njim. Ivana i Jovan su mog drugog muža voleli više nego što su voleli pokojnog oca, dok Ivan nije mogao da ga prihvati. Ostao mi je samo jedan sin, ali, eto, i njega ne viđam.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna