ŽELITE PERFEKTNE FOTOGRAFIJE? Istražite svet oko sebe uz novi HUAWEI nova 9 SE i njegovu neverovatnu kameru od 108 megapiksela!

Promo

27. 04. 2022. u 16:00

PLANETARNO popularni brend "Huawei" nam na tržište donosi nov i savršen uređaj – “Huawei nova 9 SE”, idealan za mlade ljude koji uživaju u vlogovanju i deljenju sadržaja na društvenim mrežama.

ЖЕЛИТЕ ПЕРФЕКТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ? Истражите свет око себе уз нови HUAWEI nova 9 SE и његову невероватну камеру од 108 мегапиксела!

Foto: Promo

Sa nizom novih karakteristika koje će ceniti dosta potrošača, velika je verovatnoća da će se ovaj telefon pojaviti na mnogim listama želja ove godine. Novi “Huawei” uređaj serije “nova 9” dolazi kao prava poslastica onima koji žele da se oprobaju u svetu fotografije a da pritom imaju savršen pametni telefon za koji neće izdvojiti pravo malo bogatstvo.

Snimajte istovremeno prednjom i zadnjom kamerom

"HUAWEI nova 9 SE" opremljen je sistemom "AI Quad Camera" od 108 MP, koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, ultraširokougaonog sočiva od 8 MP, "Bokeh" sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Uz impresivan broj piksela, glavna kamera, inače ovalnog oblika, ultra visoke rezolucije od 108 MP omogućava korisnicima da oslobode svoju kreativnost u najsitnijim detaljima.

Foto: Promo

Ovaj telefon podržava kontinuirano snimanje s prednje/zadnje strane, što korisnicima omogućava neprimetno snimanje iz različitih perspektiva i čuvanje snimaka kao jednu datoteku. Bilo da se radi o kratkom videu za Tik Tok ili vlogu za Jutjub, on pojednostavljuje proces proizvodnje videa, štedeći korisnicima vreme od složenog uređivanja. Veoma je važno da pored „DualView“, možete uživati i u “DualSim” pogodnostima.

Foto: Promo

Uz estetiku i moćne performanse svojih prethodnika, “Huawei nova 9 se“ je savršen uređaj za mlade ljude koji uživaju u vlogovanju i deljenju uspomena na društvenim mrežama.

Napravite dobar selfi i to samo jednim klikom

Bilo na Instagramu ili TikToku, digitalni autoportret poznatiji kao selfi i dalje je ključni način modernog izražavanja. Srećom, “Huawei nova 9 se“ na prednjoj strani je opremljen širokougaonom kamerom od 16 MP, a to vam omogućava da napravite dobar selfi i to samo jednim klikom.

Foto: Promo

Naravno, ne želite da pravite selfije samo kada ste pod idealnim svetlom. Ipak u ovom slučaju, “Huawei nova 9 se“ vam čuva leđa. Zahvaljujući tehnologiji „4-u-1 pixel binning“, pametni telefon pruža odličan kvalitet fotografija pri slabom svetlu.

Suptilno odvažna estetika

„HUAWEI nova 9 SE“ ima „HUAWEI FullView“ ekran sa ultra uskim okvirima od samo 1,05 mm. Ovo savršeno nadopunjuje ultra tanko kućište pametnog telefona, koje iznosi samo 7,94 mm.

Estetika koju mladi ljudi najviše žele je jedinstvena, privlačna i suptilno odvažna. Kućište je aluminijumsko, sa posebnom plastikom pozadi i ovaj telefon je dostupan je u tri nesvakidašnje boje: kristalno plavoj, biserno beloj i ponoćno crnoj.

Zahvaljujući dizajnu slojevite arhitekture pametni telefon može brzo osetiti vruća područja, omogućavajući efikasnije hlađenje. To znači da korisnici mogu uživati u igrama ili gledanju filmova bez ikakvih ometanja.

Dopunite ovaj telefon uz svoju jutarnju rutinu

Zahvaljujući „HUAWEI SuperCharge“ tehnologiji od 66 W, „HUAWEI nova 9 SE“ može se napuniti od 0 do 100% kapaciteta baterije za 38 minuta.

Foto: Promo

 

Korišćenjem u potpunosti prednosti „Huawei“ zaštićenog dizajna s jednom ćelijom, dvostrukom stazom i trostrukim terminalom, baterija ima 10% veći kapacitet i 5% duži životni vek u odnosu na prethodne generacije.

Punjenje telefona može trajati koliko i vaša jutarnja rutina, zato više nikada nećete morati da brinete da ste ga zaboravili napuniti u toku noći.

Foto: Promo

Sve aplikacije na jednom mestu

“Huawei nova 9 SE” pruža nova i inovativna korisnička iskustva zahvaljujući velikom broju visokokvalitetnih aplikacija u AppGallery - Huawei brzo rastuće tržište aplikacija. Uz 18 dostupnih kategorija različitih lokalnih i globalnih aplikacija, nikada nije bilo lakše pronaći aplikaciju koju želite! Kako bi upotpunio moćne karakteristike fotografije i dizajna “HuaweiI nova 9 SE”, AppGallery nudi niz aplikacija za kreativnost koje će vam omogućiti da napravite zapanjujuće video zapise, umetnička dela i slike na uređaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna