STUDENTI FON-A PRVACI SVETA: Najbolji u rešavanju studije slučaja među 300 timova iz celog sveta

B.B.

25. 02. 2022. u 12:21

STUDENTI FON-a su šampioni sveta! Članovi "Case Study Cluba" - Dušan Višnjić, Aleksandra Krstajić, Marija Stojanović i Staša Stamatović postali su šampioni sveta na prestižnom takmičenju CBS Global Case Competition, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović, Rastka Damnjanovića i Vladimira Stojiljkovića. Podršku u pripremi pružili su Katarina Mirković i Stefan Ignjatović.

СТУДЕНТИ ФОН-А ПРВАЦИ СВЕТА: Најбољи у решавању студије случаја међу 300 тимова из целог света

FON

 Na takmičenju je učestvovalo 300 timova iz celog sveta. Drugo mesto pripalo je timu iz Sjedinjenih Američkih Država, a treće timu iz Holandije. Početkom februara održana je prva runda takmičenja i zadata je studija slučaja od strane kompanije "Pandora" i za čije rešavanje su imali 24 sata.

Zadatak studije slučaja odnosio se na definisanje strategije rasta kompanije kroz inovativni pristup prema mladim Y i Z generacijama. Studenti FON-a predložili su personalizovano iskustvo potrošača kroz primenu digitalizacije, blockchain iNFT tehnologije. Takođe, predložili su implementaciju rešenja na tržište Kine i Sjedinjenih Američkih Država kao i mogućnost skaliranja ponude i na druge segmente potrošača.
Žiri je pohvalio tim studenata FON-a za timsku energiju, prezentaciju, inovativnu strategiju koja koristi tehnološka rešenja za unapređenje iskustva pri kupovini nakita kao i prilagođenu strategiju nastupa na međunarodnim tržištima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 26. JUN: Smena sunca i oblaka sa grmljavinom