"NOVOSTI" U POSETI MAJCI ALEKSE STANKOVIĆA: "Uvek je govorio da svoju budućnost ne vidi u manjoj sredini" (FOTO)

S.Babović

09. 02. 2022. u 20:51

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.

НОВОСТИ У ПОСЕТИ МАЈЦИ АЛЕКСЕ СТАНКОВИЋА: Увек је говорио да своју будућнoст не види у мањој средини (ФОТО)

Foto: S.Babović

Reporterka "Novosti" bila je u poseti kod Aleksine majke Olivere Stanković, neposredno nakon što je majka nestalog maldića saznala srećnu vest. 

Foto: S.Babović

- Za mene je najvažnije da je ovoj neizvesnosti došao kraj. Kako god moj sin odluči da će dalje da živi, meni je dobro, samo kad znam da je živ. On je uvek govorio da svoju budućnost ne vidi u manjoj sredini, spominjao je odlazak, ali nisam očekivala da će pre odlaska u inostranstvo biti neko vreme u Beogradu. Za mene je sve to iznenađenje. Čula sam se sa inspektorkom koja radi na tom slučaju, očekujem više informacija - rekla je za "Novosti" Olivera. 

Foto: S.Babović

Aleksina majka Olivera oka nije sklopila od kada je Aleksa nestao, 28. decembra:

- Ja sam u izolaciji do ponedeljka, sve ovo što se dešavalo me je stvarno slomilo, ali osećam da mi je sve bolje. Telefoni stalno zvone, i ja sam od radosti morala da javim odmah dobre vesti prvim komšijama koji su uvek bili uz mene. Sve je, čini mi se, predugo trajalo - kaže Olivera. 

Na vratima Stankovićevih još uvek stoji umrlica Bojana Stankovića, Aleksinog oca, koji je preminuo prošle godine. 

Foto: S.Babović

Podsetimo, Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

BONUS VIDEO: 

JOJKIN SIN PRVI PUT ZA MEDIJE: Postoje dokazi da moj otac i stric nisu učestvovali u ubistvu Đokića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!