OBUKE UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA: Pomoć teško zapošljivim kategorijama

Novosti online

20. 01. 2022. u 15:52

TREĆU godinu zaredom Udruženje poslovnih žena Srbije realizuje besplatne obuke za pripadnice romske zajednice i druge teško zapošljive kategorije žena kao što su one iz seoskih krajeva.

ОБУКЕ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА: Помоћ тешко запошљивим категоријама

Foto Tanjug

Podršku ovom projektu pruža Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, a počinje obukom o keteringu i poslastičarstvu, krajem meseca. Potom će polaznice proći kroz obuku o osnovama refleksoterapije stopala i stomaka, ali i o internet alatima.

Žene zainteresovane za obuke mogu da se prijave putem sajta ovog udruženja ili njihovih društvenih mreža.

- Odlučili smo da im na samom početku godine pružimo priliku da se kroz edukaciju pokrenu ka samozapošljavanju i preduzetništvu - rekla je Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena. - Znanja i veštine stečeni kroz ove radionice daju ženama mogućnost da razviju sopstveni mali biznis, ili pronađu posao u nekoj kompaniji i ekonomski se osamostale čime stiču preduslov da se lakše izbore i za svaki drugi vid slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni