OBUKE UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA: Pomoć teško zapošljivim kategorijama

Novosti online

20. 01. 2022. u 15:52

TREĆU godinu zaredom Udruženje poslovnih žena Srbije realizuje besplatne obuke za pripadnice romske zajednice i druge teško zapošljive kategorije žena kao što su one iz seoskih krajeva.

ОБУКЕ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА: Помоћ тешко запошљивим категоријама

Foto Tanjug

Podršku ovom projektu pruža Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, a počinje obukom o keteringu i poslastičarstvu, krajem meseca. Potom će polaznice proći kroz obuku o osnovama refleksoterapije stopala i stomaka, ali i o internet alatima.

Žene zainteresovane za obuke mogu da se prijave putem sajta ovog udruženja ili njihovih društvenih mreža.

- Odlučili smo da im na samom početku godine pružimo priliku da se kroz edukaciju pokrenu ka samozapošljavanju i preduzetništvu - rekla je Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena. - Znanja i veštine stečeni kroz ove radionice daju ženama mogućnost da razviju sopstveni mali biznis, ili pronađu posao u nekoj kompaniji i ekonomski se osamostale čime stiču preduslov da se lakše izbore i za svaki drugi vid slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIJE ŠALA Crnogorac dao otkaz u Opštini jer ništa nije radio: Neću da sedim!