SAD ONA PREŽIVLJAVA SAJBER BULING: Devojka Bake Praseta objavila jezive poruke koje dobija posle Kikine smrti (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2021. u 21:35

ANjA Blagojević, devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, objavila je jezive poruke koje dobija nakon navodnog samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

САД ОНА ПРЕЖИВЉАВА САЈБЕР БУЛИНГ: Девојка Баке Прасета објавила језиве поруке које добија после Кикине смрти (ФОТО)

Foto: Instgram/anjablaa

Zbog drame i sukoba koji su imali nakon Kikinog samoubistva i navoda da se godinama unazad borisla sa bulingom, vidom nasilja na mrežama, na društvenim platformama pojedini su uperili prstom u Bogdana, koji se tim povodom oglasio potresnim obraćanjem.

Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka se takođe suočava sa jezivim porukama koje zasigurno predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama.

- Stoko jedna nedoj*****, dabogda živa izgorela sa onim što ga nazivaš dečkom, na šta ono liči. Izgledate kao da vas je nosorog uje*** p**** vam materina retardirana, i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je pametniji od vas majku ti j**** dok ti otac gleda, bolje bi ti bilo da su te u polje ko strašilo držali - piše u poruci koju je Anja objavila.

- Ova osoba i ostale koje pišu slične poruke se "bore" protiv sajber bulinga, a rade to isto. Dokle ćete svi biti licemerni? - napisala je Anja uz prepisku.

Foto: Instagram/anjablaa

Inače, Bogdan je saslušan u SBOPOK-u 10. decembra, gde je dao izjavu u svojstvu građanina na sve poznate okolnosti u vezi Kinine smrti.

Podsetimo, Ilić je potresnom obraćanju, tokom kog je plakao i jecao izneo svoju sranu priče povodom Kristininog samoubistava ističući da on nije kriv za to. Ilić je objavio prepiske između njega i Kike nakon što su se pomirili, a u jednoj od njih Kristina mu je poslala glasovnu poruku, koju je takođe objavio.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024