MUP DONEO ODLUKU: Obavezna vakcinacija policajaca

Novosti online

24. 05. 2021. u 16:11

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju zaštite zdravlja zaposlenih kao i u cilju stvaranja kolektivnog imuniteta, donelo je odluku da se svi pripadnici Policije vakcinišu protiv virusa Kovid 19.

МУП ДОНЕО ОДЛУКУ: Обавезна вакцинација полицајаца

Foto: Gradska uprava Požarevac

Imajući u vidu specifičnosti policijskih poslova i stalnog kontakta policije sa građanima, potrebno je da se svi pripadnici Policije, osim onih kod kojih vakcinacija nije moguća iz zdravstvenih razloga, vakcinišu.

Podsećamo da je vakcinacija protiv virusa Kovid 19 preporučena mera od svih relevantnih činilaca – Kriznog štaba za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid 19, Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

Takođe, napominjemo da su zaposleni u obavezi da, u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu, sprovode sve preventivne mere bezbednosti i zdravlja na radu, kako bi sačuvali svoje zdravlje, kao i zdravlje drugih zaposlenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTEŽANO DISANJE, GLAVOBOLJE, UBRZAN RAD SRCA... Beograđani se žale na brojne tegobe, lekar objasnio o čemu je reč i kako možemo sebi pomoći