ZA ZDRAVIJE TELO: Detoksikacija uz Alfa Aktiv - Nema virusa, bakterija, ni gljivica, a jači je imunitet (VIDEO)

Promo

22. 11. 2023. u 10:00

ALFA Aktiv je prvi na svetu negativno jonizovan dodatak ishrani i aktivan antioksidant, sa više sertifikata u zemlji i inostranstvu.

ЗА ЗДРАВИЈЕ ТЕЛО: Детоксикација уз Алфа Актив - Нема вируса, бактерија, ни гљивица, а јачи је имунитет (ВИДЕО)

Foto: Promo

Za normalno funkcionisanje živih ćelija, potrebno je prisustvo alkalne sredine, kiseonika i negativno naelektrisanih jona. Poznato je iz ranijih istraživanja, da u kiseloj sredini i bez prisustva kiseonika ćelije ne funkcionišu normalno i ne mogu da proizvode dovoljno energije u ćelijskim organelama koje se zovu mitohondrije (“respiratorni lanac”), niti da izbacuju toksične materije.

Unosom Alfe koja ima dovoljan broj negativno naelektrisanih jona i dobro definisanu bio struju, magnetno polje i broj ORAC jedinica do 11900, što je svsrtava u jake zaštitnike ćelija organizma, brzo dolazi do neutralizacije kiselosti organizma i slobodnih radikala, kao i povećanja koncentracije kiseonika, snadbevanja ćelija energijom i poboljšanja ćelijskog disanja.

Na ovaj način ćelije organizama su spremne da poboljšaju svoju funkciju vraćanjem pravilne ćelijske jonizacije, i izbace toksične materije što je neophodno u borbi protiv svih virusa, bakterija i gljivica, kao i protiv pozitivno naelektrisanih čestica u vazduhu. Ovo doprinosi i jačanju imuniteta, posebno u toku hladnijeg perioda, što je neophodno svim uzrastima.

Zbog funkcije Alfe Aktiva u detoksikaciji organizma potreban je njen svakodnevni unos, čim konzumenti primate pojavu znakova intoksikacije organizma, kao što su umor bez vidnog razloga, nadimanje, gasovi, zatvor ili proliv, svrab, osip i druge probleme.

Istovremeno sa unosom Alfe potrebno je i izbegavati unošenje brze hrane, stalnog stresa, smanjenog kretanja, upotrebe duvana i alkohola kao i drugih faktora koji su razlog nagomilavanja toksina u organizmu.

SASTOJCI

Med (1,5 g)

Sok ploda sveže crne ribizle (Ribes nigrum) – 0,7g

Sok ploda sveže aronije (Aronia melanocarpa) – 0,7g

Vitamin C (u obliku L – askrobinske kiseline) – 498mg

Ostali sastojci – voda, šećer, regulator kiselosti limunska, jabučna, mlečna, vinska kiselina, so.

Dosadašnje studije su dokazale da se već nakon 15 do 20 minuta od unosa Alfe Aktiva povećava kapacitet pluća, odnosno koncentracija kiseonika za 16%, što je posebno iskorišćeno kod fizičkih opterećenja kod profesionalnih sportista i rekreativaca, radi ubrzanog oporavka.

Pored navedenih efekata Alfe Aktiva jedan od najvažnijih je i njeno antimikrobno dejstvo protiv svih virusa, gljivica i bakterija.

Ona omogućava i 95% apsorpciju hranljivih materija, ima visoku moć regeneracije, a ima i učešća u regulaciji šećera u krvi, kontrole krvnog pritiska, bolje cirkulacije u plućima, smanjenja bolova u mišićima i mnogim drugim funkcijama organizma.

Primena Alfe Aktiva

Sadržaj bočice treba popiti čim se otvori, najbolje 30 minuta pre obroka ili 90 minuta posle obroka. Kod konzumenata sa propisanom medicinskom terapijom Alfa Aktiv koristiti 2 sata pre ili posle. Pre upotrebe promućkati bočicu. Kad popijete tečnost iz bočice sačekajte 2 minuta, a onda obavezno popijte 2 decilitara vode (maksimalizuje apsorpciju suplementa).

Tokom korišćenja preparata treba ograničiti unos mleka i alkohola pošto usporavaju dejstvo Alfa Aktiv. S obzirom na to da ovaj preparat poboljšava apsorpciju hranljivih sastojaka, voditi računa da se tokom njegove primene unose zdrave namirnice.

Zavisno od upotrebe Alfe Aktiva u preventi vne svrhe ili u alternativnoj medicini gde je do sada ispitana njena upotreba u velikom broju bolesnih stanja predlaže se da odrasle osobe uzimaju dnevno 1 do 2 bočice, ili više. Deca preko 14 godina, 2 puta dnevno po pola bočice, a deca od 3 do 14 godina 2 puta dnevno po 1/4 bočice, u dužem vremenskom period, a najmanje 2 meseca ili sezonski.

FOTO: Privatna arhiva

Prof.dr Slobodan Marjanović / Specijalista interne medicine – Hematolog

Dr Magdolna Olah Lošonc / Specijalista opšte medicine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024