ZBOGOM VIŠKU KILOGRAMA: Počela prodaja "vakcine za mršavljenje" - ne mora na recept, a evo kako funkcioniše

V. N.

24. 03. 2022. u 13:50

ČAROBNA pilula ili rezultati bez muke - za Britance će postati stvarnost kada je u pitanju tema mršavljenja i smanjenja apetita. Naime, u Velikoj Britaniji je počela prodaja "vakcine za mršavljenje" za koju neće biti potreban recept, a funkcionisaće po principu kontrole apetita.

ЗБОГОМ ВИШКУ КИЛОГРАМА: Почела продаја вакцине за мршављење - не мора на рецепт, а ево како функционише

Foto Shutterstock

Kako se navodi, za tri meseca tretmana garantovan je gubitak pet odsto telesne težine. Injekciju je odobrila Britanska zdravstvena služba, a iako se kupuje bez recepta zainteresovani moraju da se prijave prethodno za brze konsultacije.

Ona funkcioniše tako što oponaša hormon GLP1 koji telo oslobađa kada se osećamo sito, a iz kompanije koja je kreirala ističu da će efekat biti gotovo previše dobar da bi bio istinit za one koji se bore da održe zdravu težinu, jer suzbija apetit i podstiče da unose manje kalorija tokom dana.

BONUS VIDEO - Jednostavne vežbe za jutarnje razgibavanje: Malo vremena za lep početak dana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)