PROMOTERIMA SRAMNE REZOLUCIJE SMETA SVE ŠTO JE SRPSKO: Ne mogu da podnesu Vučićevu pobedu u Generalnoj skupštini UN (FOTO)

Novosti online

27. 05. 2024. u 10:53

MEDIJI iz BiH, koji su jedni od glavnih promotera sramne rezolucije o Srebrenici, koja je prošle sedmice usvojena u Generalnoj skupštini UN, ne mogu da oproste predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću to što je celom svetu objasnio istinu koja ih boli. Međutim, tu se nisu zaustavili.

ПРОМОТЕРИМА СРАМНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ СМЕТА СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО: Не могу да поднесу Вучићеву победу у Генералној скупштини УН (ФОТО)

Foto: RTS

Sada im smeta i to što su sinoć na Kuli Beograd bila ispisana imena 106 zemalja koje nisu glasale za sramnu rezoluciju, čime su pokazale da su iskreni prijatelji Republike Srbije.

Slobodna Bosna objavila je tekst pod naslovom "Vučićevo dno dna: Na kuli "Beograd" osvanuo popis država koje nisu glasale za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici..." kojim su samo pokazali koliko ih boli njihov propali pokušaj da Srbiju i Srbe proglase za genocidne i da ne mogu da podnesu da je Aleksandar Vučić govorom u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija celom svetu pokazao šta je istina. 

Foto: Printskrin

Ne mogu da oproste Vučiću ni ponosnu zastavu Srbije i imena naših prijatelja na Kuli Beograd, ne mogu da prihvate činjenicu da je dve trećine sveta uz nas!

Ne mogu da prebole to što se Srbija svakog dana razvija i ekonomski uzdiže, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: Na Kuli Beograd ispisana imena svih država koje nisu glasale za Rezoluciju o Srebrenici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto