SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Francuz uradio nešto za šta su Đokovića razapeli i prošao bez diskvalifikacije (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2024. u 11:40

Prvi dan takmičenja na Rolan Garosu doneo je i prvi skandal u Parizu, kada je domaći teniser Terens Atman lopticom udario jednu navijačicu!

СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ! Француз урадио нешто за шта су Ђоковића разапели и прошао без дисквалификације (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, 22-godišnjak sa najboljim plasmanom u karijeri na 120. mestu, udario je lopticu preko zida u sedišta iza suprotne osnovne linije na Terenu 12 kapaciteta 492, pošto je izgubio poen u četvrtom setu protiv Austrijaca Sebastijana Ofnera.

Igra je bila prekinuta nekih 15 minuta, Ofner je tražio da Francuz bude diskvalifikovan zbog ovoga, ali su sudija i supervizor obavili razgovor sa ženom i uputili samo opomenu Atmanu. Razlog je taj što je loptica ženu pogodila u nogu, kao i da je ona navodno videla kako dolazi u njenom pravcu.

- Za mene je to bilo pomalo iznenađujuće, jer ako uradite tako nešto na malom terenu, morate biti kažnjeni, znate? - rekao je Ofner i dodao:

- Bilo je ljudi diskvalifikovanih za manje.

Zanimljivo je da je zbog sličnog incidenta Novak Đoković bio izbačen sa Ju-Es opena. A Francuzu se ovakvo ponašanje tolerisalo...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)