U PARLAMENTU Crne Gore danas je usvojen predlog da se na dnevni red stavi tačka "Rezolucija o genocidu u Srebrenci".

Gile

11.05.2021. 18:57

Bošnjačka stranka je klijentielistički kartel, a Srebrenica im je pokriće za pljačkanje države Crne Gore. Nažalost, Srbi u crnoj Gori su izdani od strane krivokapić Zdravka i njegovih ministara (izuzev Vladimira Leposavića, Vesne Bratić i Aleksandra Stijovića), i opet je zavladao aparthejd. Podržimo Srbe u Crnoj Gori da se oslobode jarma!

Perica

11.05.2021. 21:15

Na sljedecoj sjedici poslanik Srbin ( ima li takav? ) da predlozi rezoluciju o Jasenovcu da vidimo sta ce biti i ko ce imati obraza glasati za Srrebrenicku a protiv Jasenovacke. A poslije toga na nekoj narednoj sjednici ( nikako ne istovremeno da ne odbiju “zbog masovnog podnosenja” ) predloziti rezoluciju za genocid etnickog ciscenja srpskih naselja na Kosovu i priloziti listu naselja u kojima vise nema Srba ili ima manje od 5% nego prije OVK.

Dragomir

11.05.2021. 22:31

Pošto Ibrahimović Ervin želi da istera stvari na čistinu,najbolje bi bilo da počne od rodne Bukovice i da istraži ko je pobio 43.nevine dece,žena i staraca svojih sunarodnika Srba u toku jednog dana 1943.godine.Za taj zloči9n niko nikada nije odgovarao.Pa ako mu je do istine i pomirenja,bolje bi bilo da se tim pozabavi.Istini za volju njegov pokojni deda Jonuz je uzeo u zaštitu veliki broj Srba i sačuvao im je živote.Mislim da treba poći od svoje sredine,pa onda kad se to istraži i osudi ići dalje.Ovako je sramotno njegovo istupanje.

Veselin

11.05.2021. 22:44

Demokrate uzdrzane sramota a hoće srpske glasove. A Ibrahimovic potomak onih koji izvršise genocid u Velici gde pobise i zene i djecu noževima i nabijajuci ih na bajonete.Hocemo u skupstinu rezoluciju za ovaj genocid u nasoj državi sto se desio.