TAKTIKA CRNE GORE - HUMOROM PROTIV MAFIJE: Dritan se pravda zbog puštanja Kašćelana i "kavčana", Medojević kritikuje Vladu

M. S.

23. 04. 2021. u 16:07

ODLUKA podgoričkog Višeg suda da ne odredi pritvor Slobodanu Kašćelanu i ostale uhapšene članove kavačkog kriminalnog klana, pokazuje koliko ima smisla rad nove vlasti na izmenama zakona, kazao je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, posle javne debate o Nacrtu izmena zakona o državnom tužilaštvu.

ТАКТИКА ЦРНЕ ГОРЕ - ХУМОРОМ ПРОТИВ МАФИЈЕ: Дритан се правда због пуштања Кашћелана и кавчана, Медојевић критикује Владу

Foto: Arhiva "Novosti"

- Ovaj postupak sudstva ne umanjuje uspeh policije. Žao mi je što je Crna Gora u situaciji u kojoj jeste, moraćemo da se borimo izgleda. Neka svako snosi odgovornost za sve što se bude dešavalo u narednom periodu vezano za organizovani kriminal u Crnoj Gori, kazao je Abazović, dok je predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević kazao da mu je mnogo teško da prati borbu ove Vlade protiv mafije, jer svi imaju iste dresove...

- Cirkuska predstava. Humorom protiv mafije. Sad sam shvatio taktiku Vlade u borbi protiv mafije. Zasmejavaju ih i nadaju se da će mafija dobiti grčeve u stomaku od smeha. Očekuje se da sledeća akcija Vlade protiv mafije bude golicanje po tabanima - kazao je  Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:54

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)