PRAVA CRNA GORA PROTIV KRIVOKAPIĆEVOG POTEZA: Ovo je opasan potez koji može dovesti do povratka zločinačke DPS na vlast

V. K.

06. 04. 2021. u 21:52

PRAVA Crna Gora – Prava Budva, odlučno se protivi predlogu premijera Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića o smeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, smatrajući, da je to u ovom trenutku pogrešan, pa i opasan potez, koji može dovesti do pada aktuelne Vlade, pa čak i povratak zločinačke Demokratske partije socijalista, što bi bilo pogubno za sve građane u Crnoj Gori.

ПРАВА ЦРНА ГОРА ПРОТИВ КРИВОКАПИЋЕВОГ ПОТЕЗА: Ово је опасан потез који може довести до повратка злочиначке ДПС на власт

Foto: Prava Crna Gora - Prava Budva

Uvažavajući brojne pritiske opozicije na čelu sa DPS-om i njenim satelitima, ali i međunarodnih centara moći, Prava Crna Gora – Prava Budva, upozorava Vladu Crne Gore i njenog premijera Krivokapića, kao i koaliciju na vlasti, da niko nema pravo da izneveri volju građana Crne Gore i demokratsku pobedu na izborima 30. avgusta prošle godine, kada su nakon 30-to godišnje vladavine, pobeđeni mafija i kriminalna Demokratska partija socijalista i konačno izvojevana sloboda za sve građane. 

Ukoliko je Vlada Zdravka Krivokapića, kako premijer tvrdi ekspertska, zašto se lišava usluga, najboljeg među njima gospodina Leposavića, kada još uvek građani sanjaju pravnu državu koja to odavno nije? 

Prava Crna Gora – Prava Budva smatra, da je Crna Gora građanska država u kojoj ima mesta za sve njene građane, bez obzira na versku i političku pripadnost, pa poziva sve aktere uzburkane političke scene, na smirivanje strasti, čija eskalacija, nikome ne bi donela dobro. 

Ne treba zaboraviti, da se sve ovo dešava u doba opasne pandemije korona virusa, koji svakodnevno uzima živote građana Crne Gore, kao i u susret ovogodišnjoj neizvesnoj turističkoj  sezoni, od koje žive građani na ovom delu Crnogorskog primorja, kaže se pored ostalog u saopštenju za javnost, koje potpisuje, predsednik Opštinskog odbora Prave Budve, Aleksandar Franeta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri