SPREMAO EGZEKUCIJU MLAĐEG MUŠKARCA: Škaljarac uhapšen dok je pripremao ubistvo

Tanjug

03. 12. 2020. u 07:29

SLUŽBENICI crnogorskog Specijalnog policijskog ođeljenja Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije sprečili su u sredu likvidaciju na Cetinju i uhapsili člana škaljarskog klana dok je pokušavao da ubije mlađeg muškarca iz tog grada, saznaje Pobjeda.

СПРЕМАО ЕГЗЕКУЦИЈУ МЛАЂЕГ МУШКАРЦА: Шкаљарац ухапшен док је припремао убиство

Ilustracija policija Foto AP

Kako je listu nezvanično saopšteno, policajci su prikupili operativna saznanja da je jedna osoba angažovana za egzekuciju mlađeg muškarca na Cetinju i brzom intervencijom sprečili zločin.


Izvori bliski istrazi kazali su da je slučaj u fazi izviđaja i da su prikupljeni dokazi protiv osumnjičenog za pripremanje likvidacije, prenosi portal CdM.

Osumnjičeni je uhapšen u poslednjem trenutku. On je stigao do mesta gde je bila meta i pripremao se da ga ubije, ali su ga policajci Specijalnog odeljenja sprečili u tome.

Petogodišnji rat između škaljarskog i kavačkog klana odneo je skoro 50 života, među kojima je bilo i slučajnih žrtava, navodi list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)