NOVE INFORMACIJE O AMFILOHIJEVOM STANJU: Vladika se bori sa virusom, evo kako se oseća

V. K.

14. 10. 2020. u 19:11

DANAŠNjI nalazi mitropolita Amfilohija pokazali su da su parametri zapaljenja izazvane koronavirusom su u blagom padu, vesti su koje nam ovog popodneva stižu iz Kliničkog centra Crne Gore.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О АМФИЛОХИЈЕВОМ СТАЊУ: Владика се бори са вирусом, ево како се осећа

Foto: D. Milovanović

Kao i prethodnih dana njegovo opšte stanje je stabilno sa svim vitalnim paremetrima – bez povišene telesne temperature, dobrom saturacijom, krvnim pritiskom i pravilnim radom srca, saopštava portal Mitropolije crnogorsko-primorske.

- U borbi sa koronavirusom važi ona narodna izreka – strpljen spašen. Mitropolit se oseća dobro i moli se za zdravlje, isceljenje i spasenje svih. Pod stalnim je lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak. Nadajući se dobrim vestima i narednih dana nastavićemo sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka Visokopreosvećenog Mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)