MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O DPS: Nema kohabitacije sa mafijom!

Novosti online

11. 10. 2020. u 12:45

PET dana pre izbora 16. oktobra 2016. razotkrili smo plan Đukanovićevog mafijaškog režima da spreči pobedu Demokratskog Fronta montiranjem lažnog državnog udara, kazao je lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О ДПС: Нема кохабитације са мафијом!

Foto: Novosti

- I ne drage kolege, Đukanović nije “spreman na saradnju” , a DPS nije “proevropska opozicija”. Samo su se primirili i čekaju da vide da li će nova Vlada krenuti u reforme i revizije njihovih zločina ili će nova Vlada sa njima praviti dilove - poručio je Medojević.

On je rekao da nema kohabitacije demokratske vlasti i mafije.

- To su dva različita sveta i svaki dil sa mafijom Đukanovića znači smrt demokratije i kraj svih nada u normalnu demokratsku pravnu i prosperitetnu državu. To bi svi akteri nove vlasti trebali da znaju. Oni koji mi ne veruju, neka se sete iskustva Srbije i 5. oktobra. Sa mafijom nema kohabitacije - rekao je Medojević.

Đukanović je, kaže Medojević, diktator i šef najvećeg švercerskog kartela Evrope, a DPS je političko krilo mafije i teroristička organizacija.

- Pogrešna je i veoma opasna svaka saradnja nove vlasti sa njima. Svaki kontakt sa njima je infekcija. Zmiju treba gađati u glavu. Uostalom DPS treba zabraniti. U interesu razvoja demokratije i obnove naše opljačkane zemlje. U interesu naroda i naših pokoljenja - zaključio je Medojević.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a