NOSILAC liste koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio da se sa koalicionim partnerima priprema novi sporazum i da će u njemu na prvom mestu biti ukidanje takozvanog Zakona o slobodi veroispovesti.

Komentari (7)

borko

16.09.2020. 12:36

Mislim da bi Rusiji najpametnije bilo da odnose sa Crnom Gorom malo stavi u zamrzivač. Čemu obraćati pažnju na zrno bibera. To isto treba da uradi i Srbija. da pusti Crnu Goru da ide svojim putem. Nikakvo bratimljenje, Bog zna kakvo pozivanje na istorijske korene. Srbi treba da budu priznati kao nacionalna manjina, sa pravom slobode jezika i veroispovesti u punoj meri. Srbin u Crnoj Gori ne sme značiti znak jednakosti Srbija. Narod Crne Gore u celosti treba pustiti da se otrezni, naročito crnoogorski crnogorci.

Mikimix

16.09.2020. 17:26

@borko - Zašto komentarišete teme o kojima malo ili ništa ne znate? Srbi u CG nacionalna manjina!? Pa nas je na zadnjem popisu bilo 30 posto! Mi smo moj poštovani neznaveni državotvorni narod.......ali šta da vam pričam....kao nekom školarcu, našu istoriju na prostoru CG u zadnjih 800 g. Nemam stvarno živaca, zato vam predlažem, knjigu u ruke, nije sramota?!!......

djodja13

16.09.2020. 13:22

Prvo skoči pa reci hop.Đukanović je još uvek predsednik države, partija mu je još na vlasti, partija mu je dobila najviše glasova na ovim izborima, pa malo li je, još će mo se mi ćerati.

iz glave

17.09.2020. 09:50

г. Кривокапић говори у складу са народом који му је дао глас - да није Русије ЦГ никад не би опстала јер је Цар давао цео државни буџет у 18 и 19 веку и никада не би добила државност 78. Нато, застава и Ким ће бити предмет референдума тек када ЦГ привредно ојача, државно преуреди и лустрира и друштвено освести.