NEĆU NIKOME DA SE IZVINJAVAM: Evo kako se brani Jadranka Barjaktarović - Došle su hiljade patriota, ja sam samo ponavljala (VIDEO)

Novosti online

07. 09. 2020. u 20:44

Nakon skandala koji je izazvala sinoć u Podgorici kada je ispred hiljadu ljudi pevala: "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", Jadranka Barjaktarović priča šta se dogodilo i zašto je otpevala te stihove.

НЕЋУ НИКОМЕ ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ: Ево како се брани Јадранка Барјактаровић - Дошле су хиљаде патриота, ја сам само понављала (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - kaže pevačica za Blic.

Ona godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Podsećanja radi, nakon što je snimak izazvao skandal na društvenim mrežama, mnogi pozivaju da se Jadranki zabrani da nastupa u Beogradu.

(Blic)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (141)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a