JAČI SMO OD SRBIJE! Skandalozan nastup pevačice Jadranke Barjaktarović - živi u Srbiji, a pljuje nas pred Crnogorcima (VIDEO)

Novosti online

07. 09. 2020. u 20:12

PEVAČICA Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda skandalom koji je izazvala na sinoćnjem nastupu u Podgorici.

ЈАЧИ СМО ОД СРБИЈЕ! Скандалозан наступ певачице Јадранке Барјактаровић - живи у Србији, а пљује нас пред Црногорцима (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem ona pesmu Mitra Mitirića "Ne može nam niko ništa", otpevala sa izmenjenim tekstom pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, naišao je na žestoku osudu, gde se između ostalog apeluje da se Jadranki zabrane nastupi u Srbiji. Jadranka inače već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Crna Gora, a javnosti je postala poznata kao takmičarka muzičkog takmičenja iz Srbije "Zvezde Granda".

Ovaj skandal upravo zbog svega toga je, na društvenim mrežama, poprimio još veće razmere u kojima se poručuje pevačici da seje mržnju umesto da pesmom uvesaljava.

- Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole - odjekuje holom u kojem se ore ovi stihovi, a snimak je samo na Tviteru podeljen više hiljada puta.

- Jadranka Barjaktarović iz Berana živi i radi u Beogradu gde dobija pare. Ovako dođe da seje mržnju usijanim glavama. Ali najbukvalnije - nismo isti, samo je jedan od komantara ispod ovog videa, a kako je to izgledalo pogledajte u snimku.

(Blic)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (88)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda