BRATANICA DUŠKA MARKOVIĆA POZVALA NA ISTORIJSKO POMIRENJE CG: Trobojka i alaj barjak zajedno! (FOTO)

Novosti online

07. 09. 2020. u 19:59

NAKON što je jučerašnji „patriotski skup“ ogolio raskošni fašizam koji se krio iza navodnog rodoljublja DPS aktivista, mnogi su shvatili da su u zabludi, zbog čega su odlučili da „okrenu ploču“.

БРАТАНИЦА ДУШКА МАРКОВИЋА ПОЗВАЛА НА ИСТОРИЈСКО ПОМИРЕЊЕ ЦГ: Тробојка и алај барјак заједно! (ФОТО)

Foto: Instagram

Među njima je u bratanica odlazećeg premijera Duška Markovića, Milica Marković, koja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj su spojene trobojka i nekadašnji alaj barjak – današnja državna zastava Crne Gore.

Ovaj potez „Mame Milice“ izazvao je veliki broj reakcija na društvenim mrežama.

Satirična mim stranica „Mimistarstvo onostranih poslova“ prokomentarisala je objavu Milice Marković na sljedeći način:

- Čak je i brataničina odlazećeg premijera Duška Markovića uvažila novu realnost Svaka čast. Pozivamo sve pristalice odlazećeg režima da budu racionalni i pragmatični kao Milica. 

Foto: Instagram

 

Da li je u pitanju iskrenost, blef ili pragmatizam, pokazaće vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (22)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki