ĐUKANOVIĆ JE ZAROBLJENIK SVOJE MENTALNE FIKCIJE: Predstavlja se kao branilac od Srba (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 09. 2020. u 17:00

PREDSEDNIK društva lobista Srbije Nenad Vuković ocenio je za Novo jutro TV Pink da je Crna Gora nakon nedavno održanih izbora doživela veliku političku transformaciju.

ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ЗАРОБЉЕНИК СВОЈЕ МЕНТАЛНЕ ФИКЦИЈЕ: Представља се као бранилац од Срба (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Pink

- Pobeda ima hiljadu očeva, poraz je siroče. Mada meni se čini da se ovde poraz prestavlja kao nešto drugo. Imamo posla sa igračem koji je 30 godina na sceni i koji može mnogo da izgubi. Nadamo se da će strana koja je dobila poverenje građana, ostati mudra. U Crnoj Gori je došlo do političke transformacije – kaže Vuković.

Kako ocenjuje, nisu pravedne i tačne osude Mila Đukanovića da je iz Srbije stizala negativna retorika koja mu nije išla u korist.

Urednik ekonomske rubrike u Večernjim novostima Dušan Stojaković ocenio je da Đukanović i preko medija pokušao da napadne sprsku vlast i okrivi je za politički neuspeh.

- Prvi intervju u kojem Đukanović plaši svet od srpskog bauka i iznosi tvrdnje protiv Srbije polako padaju u vodu. On je zarobljenik svoje mentalne fikcije, gde se predstavlja kao branilac od Srba – kaže Stojaković.

- Svima je jasno da Srbi nisu takvi crni đavoli kakvim ih predstavljaju. Dokaz da srpske partije koje imaju 37 mandata imaju politiku koja je napredna za ceo region – dodaje on, kaže da se od „nove ekipe“ očekuje prava i građanska Crna Gora.

- Ovde će savkom biti komotno, od Albanca do Hrvata. Đukanović to ne može da prihvati – kaže Stojaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati