OVAKO JE DRITAN GOVORIO O LITIJAMA: DPS je otkrio svoje pravo lice, služe se klasičnim gestapovskim metodama (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2020. u 08:55

Dritan Abazović je poslednjih dana glavna tema medija na Balkanu. Predsednik pokreta URA, koji je osvojio 4 mandata u parlamentu Crne Gore, je poznat kao beskompromisni borac protiv Mila Đukanovića.

ОВАКО ЈЕ ДРИТАН ГОВОРИО О ЛИТИЈАМА: ДПС је открио своје право лице, служе се класичним гестаповским методама (ВИДЕО)

Novosti

Pored sveopšteg nezadovoljstva Milovom tiranijom, jedan od glavnih razloga kolapsa DPS-a je i udar na crkvu, protiv kog je narod izražavao protest litijama.

Dritan je jednom prilikom pričao i o litijama, kada su postojale naznake da će ih vlasti DPS-a zabranjivati, i tom prilikom je stao u zaštitu naroda koji je branio svoja prava.

- Nazivati sebe demokratskom partijom, a zabranjivati ljudima da učestvuju u nekoj vrsti skupa koji je odbrana njihovih ljudskih prava, na jedan miran i dostojanstven način - to su najklasičnije gestapovske metode, oni prete ljudima - rekao je Abazović pre sedam meseci u na televiziji A1.

On je dodao da je branio sve koji protestuju protiv nepravde, bilo da je u pitanju borba protiv seče drveća na Tari ili protiv Zakona o slobodi veroispovesti.

https://www.facebook.com/657781466/posts/10157046867366467/?sfnsn=mo&extid=JscNBfjzsTZv2knQ&d=n&vh=e

- Demokratska pariije socijalista samo otkriva svoje pravo lice, oni apsolutno predstavljaju najveću političku snagu u državi, ali ljudi moji i Hitlerova stranka je bila najveća u Nemačkoj - naglasio je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna