NAPAD na kolonu koja je slavila pobedu opozicije i otimanje srpske zastave u Podgorici, što je rezultiralo opštom tučom, a potom i perfidni pokušaji da se ''ispipa'' teren kako bi se preotela izborna pobeda opozicije, usijali su posleizbornu scenu u Crnoj Gori, uprkos pozivima Episkopskog saveta SPC u Crnoj Gori i liderima opozicije da se ne naseda na provokacije odlazećih vlasti, poput one o najavi skupa ''patriotskih organizacija'' za nedelju u Podgorici, gde će se ''braniti Crna Gora''.

Komentari (6)

Sumadinac

01.09.2020. 23:30

Ovo gnezdo Milovic kriminalaca nece biti tako istrebiti to je se gajilo 30godina jedino ako se samo Milo ne skine odmah sa vlasti a onda sledi pravi rat sa ogorelim kriminalcima.

Realist

02.09.2020. 00:38

Ovo treba narod iskoreniti i oterati zajedno sa Sefom kriminalne drzave Milom, iz Crne gore. Jer oni misle i dalje da zastrasuju narod. Ako treba i zajednicki se bori ti protiv tih lopova i sve ce biti kao nekad.

naranca

02.09.2020. 00:47

Hehehehehe.Sada ce njegove SA odredi da prave nerede da se skrenje paznja od demokratskih izbora koje ne priznaju.Mozda cak i bude neka pajevina Reichstaga. Vec vidjeno 1933