POSLE izbornog poraza sa kojim se očigledno ne miri i nekoliko incidenata u državi, nakon čega su lideri pobedničkih koalicija ali i Epeskopski savet SPC u Crnoj Gori pozvali na mir i proslavu ali u kućama, Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je svoje pristalice na skup koji je planiran za nedelju 6. septembra na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Komentari (30)

Zikica

01.09.2020. 17:50

@Zozo - Nece nije uspeo da privatizuje crkvu a nece stici da napravi novu na vreme pre no sto utekne za Panamu. Sto za Panamu pa razloga je vise, prvo pare su mu tamo, drugo i najbitnije odande nema ekstradicije oni to ne priznaju.

KORISNIK

01.09.2020. 14:15

E crni narode zar vam nije bilo dosta muke i jada evo 30 godina. Idite na more, provodite se, uzivajte sa svojim porodicama, a Milo i oligarhija oko njega snaci ce se. Imaju oni milione pa se mnogo ne sjekiraju za nas, obicne smrtnike. Zar nam nije dosta bilo da im klicemo i okupljamo se.

normalno

01.09.2020. 15:33

@KORISNIK - vaši mogu da se okupljaju na litijama a đukanićevi ne mogu kako to sada će milo imati svakodnevne litije bog će pomoći da se ponovo vrati na vlast

sima

01.09.2020. 14:34

Već Sam pisao da diktator Milo se neće lako predati,kao i svi diktatori sveta. Oni su već rAčunali na građanski rat. Milo je komuniStički pacov kome narod ništa neznači,to je čisti aristokrat sa fašističkim idejama. On nezna od čega potiče,i zato sve manjine Srbe,Hrvate,Bošnjske,Albance,muslimane hoće da pretvori u Crnogorce,to je bila ideja Hitlera?i zna se kAko je završila. Nijedan diktator nije doživeo niti će doživeti da vlada do smrti?pa i ovaj sigurno neće. Ako udari sad na narod ili neku drugu notu jegov kraj će biti isti kao i kraj Čaušeska. Igra se vatrom i pokušava da zavadi narod? Al narod rat neće,i tu gubi,sa celom svojom mafijaškom DPS.

JEL TO CRNI MILO SPREMA OLUJU

01.09.2020. 14:40

Plenkovic je davao instrukcije kad je bio nedavno u poseti kod njega. SAMO NEK PRIPAZI DA I NJEGA NE ODNESE, bar do Spuza.

salemukica

01.09.2020. 14:43

Nema kraja ovom rezimu, vlast je slatka i bogata. Kako da ode kada se nije dovoljno nafatiro, ostalo je jos mnogo toga za ukrasti. Ovi lopovi sto su izbore izgubili pod hitno kod sudije za sve lopovluke i otimacinu.

Šator

01.09.2020. 14:46

Одлично, ово треба подржати максимално. Да их се што више окупи. Онда пописати и идентификовати све, да не би послије било забуне. Све преливоде и конвертити и слични пацови, кад брод крене да тоне покушаће да се поново укрцају, и од њих прави људи опет неће моћи добити сатисфакцију за муку коју су преживјели. Те усташе ће (већином) први навући кокарде на чело, и од њих неће бити онда екстремнијих националиста. При томе ће само жељети да наставе свој лоповлук и мешетарење. Тако је било и у БиХ, по градовима су се кретале такве смлате, чинећи злочине које сада пришивају свима нама, а прави борци су крварили на линијама, док су ови пљачкали и шверцовали. Не смијемо заборавити нашу браћу исламске и католичке вјере који осташе вјерни свом поријеклу, и њих требамо дупло цијенити. Па чак и Албанце који су нормални и лојални грађани државе у којој сви живимо. То се мора спријечити да губитници се опет дочекају на ноге.

Gavrilo Princip

01.09.2020. 15:03

Za Mila Djukanovica je ostanak na vlasti ujedno i ostanak na slobodi zbog cega ce uciniti sve da se za njega izbori, makar to znacilo i prolivanje bratske krvi. Treba ostati mudar i smiren i ne podlegati provokacijama.

boxy jr

01.09.2020. 15:09

Da su te skupove pravili u predizbornoj kampanji i da shvatim , ali sada…!? Eto kako postuju zakone o zdravstvenoj sigurnosti gradjana koje su sami doneli.

Mik

01.09.2020. 15:21

Konacno to mafijasko djubre moze da predje u zatvorsku zgradu na veoma dug period....Mila Dljukanovica u sinje more sa svo svitom oko njega.ma zasluzia e i gore

Prdekana

01.09.2020. 15:38

Оно кад се дочепаш власти па кад ти се ослади што ти се сви осмехују,повлађују.У фамилији си одједном баш битан.Твоја реч је одједном добила на значењу.Људи се просто сами утркују ко ће више пара да ти у џеп стави зарад својих интереса.Ниси ни свестан био колико је у суштини лако било владати.И онда се тако уљуљкаш 30год. успут остваривши такве контакте да си просто сигуран да ти нико не може ништа.Ал'..Ђаво дође по своје.

Zoran 555

01.09.2020. 15:57

1-Pocetak kraja je neminovan..Nista ne moze zaustaviti pad autokrate, dokazanog kriminalca i najveceg dusmanina svojeg naroda i drzave..Vladao je kako je vladao..to svi znaju..Svoja zlodjela i kriminal nije narocito skrivao..Ponasao se suravo prema gradanima svoje zemlje i nesto blaze prema podanicima..Steta..pobjednici izbora pokazali su dobru volju da mu ucine..Da dobije bolju sobu u Spuzu,nesto bolju ishranu,redovne posjete..Da bi izazvao krvoprolice potrban mu je scenario i opravdanje pred svijetom..koji uz put da pomenemo i nije ga nesto postovao, uzimajuci u obzir da je uvijek imao kontakte sa peterorazrednim diplomatama i predstavnicima..Razumljivo..niko nije nasao obraz na putu,i retki su primjeri da je jedan visoko pozicionirani funkcioner direktno umjesan u biznis sa drogom kao Edi Rama..i shodno tome zahvaljuje se prijatelju i poslovnom partneru..Milov nacin vladanja kao i filozofija koja stoji iznad nje nemaju nikakve veze sa zapadnom demokratijom..Vise je to preslikano iz latinoamerickih provincija..gde jedan covek odlucuje po svom nahodenju o zivotu i smrti..Pokusao je sve da vulgarizuje,uzurpira,prebrise na nacin voda odredenih sekti i kultova...videci sebe kao pozvanog..