POSLE SMS ''KLANJA'' – PREŠLI NA FARBU: U Crnoj Gori nastavljeno sa pretnjama i pritiscima na birače i opoziciju (FOTO)

M. S.

27. 08. 2020. u 14:30

POSLE otvorenih pretnji pristalicama i sveštenstvu SPC, odnosno opozicionom biračkom telu, od najistaknutijih zvaničnik u Crnoj Gori, nastavlja se sa pokušajima zastrašivanja opozicionog biračkog tela posebno na severu države.

ПОСЛЕ СМС КЛАЊА – ПРЕШЛИ НА ФАРБУ: У Црној Гори настављено са претњама и притисцима на бираче и опозицију (ФОТО)

Foto: Demokrate

Deo toga javnosti su danas predstavili čelnici koalicije '' Mir je naša nacija''.

- Nakon što su funkcioneri DPS Kolašin u internoj viber grupi predlagali „klanje Demokrata i bacanje životinjama“, jutros je u tom gradu osvanula nova zastrašujuća poruka koja svedoči o ozbiljnosti takvih pretnji. Naime, na reklamni bilbord sa slikom lidera koalicije „Mir je naša nacija“ Alekse Bečića u Kolašinu, prosuta je crvena farba kao simbol krvi. To su tokom noći uradili isti oni koji su porukama zastrašujuće sadržine kovali planove za obračun sa Demokratama, saopšteno je iz ove koalicije uz stavljanje na uvid javnosti ''dokaze iz interne prepiske partijskog organa DPS Kolašin''.

-Ja bih da mi to sve koljemo i da ostane samo DPS u grad“ – reči su Luke Živkovića funkcionera Saveta mladih DPS Kolašin. „Njih treba baciti krmadima“ – reči su Milice Živković sestre odbornice DPS-a Marije Živković. Crvena farba na bilbordu Koalicije kojom su očito nastojali da simbolizuju krv i tako nastave prijetnje, samo su nastavak ovih monstruoznih razmišljanja mladih autokrata, saopšteno je iz koalicije ''Mir je naša nacija'', iz koje konstatuju da je DPS u potpunom rasulu o čemu svedoče i svakodnevne informacije.

Foto: Printskrin/Demokrate

 

-One dolaze do naše kolaicije od strane njihovih, sada već bivših članova. Međutim, ono što je zabrinjavajuće jeste stepen mržnje i potpuni moralni sunovrat mladih ljudi koji bezpogovorno služe jednom autokratskom režimu, a što su pokazali monstruoznim načinom razmišljanja. Pitamo celokupnu javnost, da li je ovo garnitura koja može da upravlja životima građana Crne Gore i njihovom budućnošću? Gde su sada Veljović i Lazović koji hapse zbog humoristično-satiričnih kritika vlasti na društvenim mrežama?

Foto: Printskrin/Demokrate

 

Hoće li SDT preduzeti hitne mere protiv ovih lica ili će i dalje od prekršaja praviti organizovani kriminal, pitaju se iz koalicije ''Mir je naša nacija'' uz poruku: Izdržali smo 30 godina, izdržaćemo i ova tri dana. Nećete nas uplašiti, ne možete nas pokolebati niti zaustaviti u našoj nameri da pomirimo Crnu Goru.

Šta vaša mržnja može protiv naših poruka mira, bratske ljubavi i zajedništva. Zato je mir kada pobedimo mržnju. Mir je naša nacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna