NEKADAŠNjI predsednik Državne zajednice Srbije i Crne Gore funkcioner Demokratske partije socijalista Svetozar Marović pojavio se u javnosti uključivši se uživo preko instagram profila Duška Kneževića.

Gavrilo Princip

24.08.2020. 22:37

Da se necemo valjda rasplakati nad tuznom sudbinom zacetnika srbomrznje i rasparcavanja zajednicke drzave koji je nastradao samo zato sto se sa jacim od sebe posvadjao oko podele plena? I zasto Srbija ovakvima uopste pruza utociste?

miloš

24.08.2020. 22:44

Svetozar Marović najveća zabluda Vojislava Koštunice, a i sadašnje vlasti. Obećao je da će biti protiv raspada Državne zajednice SCG, pa je bio najveći glasnogovornik razdvajanja. Opljačkao je građane Srbije koji i dalje plaćaju Satelit, s obzirom da su on i Prvoslav Davinić u Parizu, berz pratnje bilo koga sa ovih prostora, a pratnja je morala da bude sa njima, bez znanja naše ambasade u Parizu, bez, uzeli pare za nepotrebni satelit i navukli da građani ove zemlje plaćaju više destina miliona eura za njihov lopovluk. Da li može neko da mi objasni ko ga i zašto skriva u Srbiji, koja želi da bude zemlja pravde i poštenja?

Darki001

24.08.2020. 22:50

Nikad ja tebe u Srbiju pustio ne bi. Dok ste pljuvali po srbima bilo je dobro I lova kapala sa svih strana kad te Milo odstranio onda Srbija majka hehe sve sami Izdajnici.

Milan

24.08.2020. 23:02

A,kada si rasipao pare Srpskih poreskih obveznika išao svaki vikend vladinim avionom kuci zbog privatnih poslova?isti si ti kao i milo,samo ste se posvadjali oko "plena"

Aleksandar M

24.08.2020. 23:14

Бог све види, човек снује Бог одлучује. Маровић је пример. Кога си ти све издао? Да ли си се икада запитао и покајао можда? Очигледно је да ниси, у целом тексту пишеш о себи као мученику којег је ето издао најбољи пријатељ. Најбољи ти је онај део кад кажеш: "Само Мило је био на свадби мог сина." То вероватно јер си ти поштовао и остале сараднике и "пријатеље" из вашег окружења . Вас два брата по злу. Сви остали ни до колена вам. Он мало веће зло и ти се сад жалиш.

Zoran

24.08.2020. 23:32

Milo mu bio na svadbi, Milo mu sve smestio, Milu sve prašta. Drmali su, žarili i palili pa im komunizam za sve kriv. Milovan Đilas ih izmislio kao naciju, a njih ni 400 hiljada. A najgore je kad potegnu priču o obrazu. Ej, bruke neopisane.Kako je počelo i penziju će da prima iz Beograda, a ne Titograda.

Daskal

25.08.2020. 01:01

Pa priznali ste deo krivice I pobegli.I zato ste dobili minimalnu kaznu koju necete ni odlezati.Prica I za njivu deci je providena. Bolje bi za vas da cutite I da u lepom Beogradu zivite kao turski beg.

Mr Radomir Scepanovic

25.08.2020. 03:02

Док си био у пљачки СЦГ није ти сметао Мило! Реци своје порекло пара! Губи се у Монтенегро! Фукаро! Ко те је довео у Србију?

Milan

25.08.2020. 05:22

Pikrao lopov lopova. Izdao izdajnik izdajnika. A nije mu padalo na pamet da pita za Momira i da mu pomogne (jedinog casnog coveka iz te grupe) dok je lopovao sa Milom. Sto bi se reklo “ Zlo radjenje gotovo sudjenje”.

Ruben

25.08.2020. 08:28

Ovo je bolje od Copolinog filma Kum, kad se bivsi pajtasi - okoreli kriminalci i jedan i drugi - pocnu medjusobno blatiti. Da je srece da nekakav tektonski fenomen odcijepi ovu jazbinu hohstaplera i kriminalaca od Srbije i prikopca je Kalabriji kojoj po ljudskim vrednostima i pripada. Nek se cammora usreci s' njima

Arh1

25.08.2020. 08:36

E Sveto, Sveto, nije da nisi žrtveni jarac, ali nije i da se niste besomučno obogatili.... Žena bila načelnik katastra kad su Rusi nagrnuli, a tvoj sin se po Budvi ponašao bahato, lokalci su ga posprdno zvali Princ od Budve zbog njegovog ponašanja. Kao predsednik državne zajednice SCG si lobirao za nezavisnost CG, podržao priznanje KiM, svašta si uradio loše i da se posvađaju narodi SRB i CG i opet te je ta mučena Srbija primila kad nisi imao gde da se skloniš. Ljudi žive u CG po 10-15 god. a ti i tvoji im blokirate dobijanje papira, a posle kad je frka tražiš državljanstvo Srbije, i odmah ga dobijate ti i porodica, što je ogromna sramota!!! Nisi Sveto nevin, ali bar obraz operi iznoseći istinu o svemu.

Budo

25.08.2020. 08:44

Lopov , ostaje lopov , i na slobodi i u zatvoru i kad pobegne u Srbiju. A budale su oni koje je pokrao i koje i danas iskorišćava . U Americi i predsednik maksimalno na vlasti 8 godina , i posle toga nema nikakve funkcije , a ono Sveto govedo na vlasti od 1989 , pa mu i to malo ...

Jovan

25.08.2020. 10:32

I šta dalje voliš Mila i dalje već kada si tako prošao ispričaj istinu ne uvijaj reci otvori oči narodu crne gore ili ćeš opet ,,nešto priznavati" !

Če

26.08.2020. 07:36

Nemoj samo ti o poštenju!Svi znaju o tome šta si radio 20 godina u Budvi!Niko nije mogao kokice da prodaje ako nije imao dozvolu od “Boss” Sveta!