RAZOBLIČENE NAMERE INKRIMINACIJE LIDERA DF-a: Koalicija poseduje dokumentaciju kojom je razobličio Katnićevo tužilaštvo

V. K.

18. 08. 2020. u 20:38

JEDAN od lidera DF-a Milan Knežević saopštio je da koalicija Za budućnost Crne Gore poseduje dokumentaciju kojom je razobličio „zavereničko delovanje Specijalno državno tužilaštvo na čelu sa Milivojem Katnićem, koji je montirao optužnice liderima DF-a, pokušavajući da dovede u vezu njih sa Aronom Šavivom, Džozefom Asadom i Duškom Kneževićem, protiv kojih su i podigli crvene interpolove poternice, koje je, u međuvremenu, Interpol ukinuo.“

РАЗОБЛИЧЕНЕ НАМЕРЕ ИНКРИМИНАЦИЈЕ ЛИДЕРА ДФ-а: Коалиција поседује документацију којом је разобличио Катнићево тужилаштво

Foto: Novosti

- Ukidanje interpolovih poternica do kraja je razobličilo nameru SDT-a da Duška Kneževića poveže i optuži za finansiranje izborne kampanje DF-a. Interpol je odlučio da ukine poternicu jer se protiv njih vodi politički motivisan postupak. Imaćemo realan problem kao država kako će Interpol odreagovati na neke buduće crvene poternice, jer smo izgubili poverenje - naveo je Knežević, dodajući da je 10. 10. 2016. godine Slavoljub Migo Stijepović, bivši gradonačelnik Podgorice reketirao Duška Kneževića u ime Mila Đukanovića i da su taj novac konvertovali zaposleni u Atlas grupi za potrebe izborne kampanje DPS-a u Zeti.

- Dana 22.9.2017. imamo naredbu o merama tajnog nadzora protiv šestorice vozača i zaposlenih u Atlas banci koji su konvertovali novac za DPS, ali imamo i naredbu o proširenju mera tajnog nadzora od 28.9.2017. protiv zaposlenih u Atlas banci. Sve se ovo dešava u momentu kad je počelo suđenje za državni udar, jer je neko želeo da poveže Kneževića i DF-a. Mi 28. decembra iste godine dobijamo naredbu da se obustavlja istraga protiv njih šestorice, jer su oni u stvari radili samo pod pritiskom da konvertuju novac za DPS. Apelacionom sudu dostavićemo dokaz u vidu dokumenta gde se trajno odbacuje interpolova poternica i krivično procesuirati Milivoja Katnića jer je učestvovao u montaži procesa protiv Demokratskog fronta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!