KNEŽEVIĆ ZA NOVOSTI NAKON SKIDANjA SA CRVENE INTERPOLOVE POTERNICE: Ovo je bitna podrška da se sruši Milo Đukanović

A. Nešić

06. 08. 2020. u 14:16

КНЕЖЕВИЋ ЗА НОВОСТИ НАКОН СКИДАЊА СА ЦРВЕНЕ ИНТЕРПОЛОВЕ ПОТЕРНИЦЕ: Ово је битна подршка да се сруши Мило Ђукановић

Foto: V. Danilov

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je za Novosti nakon ukidanja sa crvene Interpolove poternice koju je za njim raspisala Crna Gora, da je bitno što baš u ovom momentu stiže odluka.

- Drago mi je što je došlo do ove odluke i to u momentu kada se raspisuju izbori u Crnoj Gori. Smatram ovu odluku, koja dolazi od visoke institucije kao što je Interpol, vrlo bitnom u smislu podrške da se sruši režim Mila Đukanovića - rekao je Knežević.

On navodi da će se sada ukuljučiti u predizbornu kampanju u Crnoj Gori, te da će podržati opoziciju.

- Učestvovaću u kampanji. Podržaću opoziciju u borbi protiv Mila Đukanovića. Neću podržati nikog konkretno iz opozicije, već zajedničku borbu da se sruši režim Mila Đukanovića.

Na pitanje da li će objaviti snimak "plave torbe", Knežević kaže da će to uraditi u konsultaciji sa svojim pravnim timom.

- Imam pored snimka "plave torbe" još materijala, ali ću ih objaviti u konsultaciji sa svojim pravnim timom. Ne znam kada će to biti. Takođe, imam podatke i o Milovim sredstvima u inostranstvu, a sve će biti objavljeno u dogovoru sa advokatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Vasko Zareski101

06.08.2020. 14:42

Mozda ucenjeni "insajder" ceka da Don Milo pokrade jos jedne izbore, pa da onda objavi novu "kovertu", tj. "plavu torbu"! Ocigledno da kriminalac podrzava mafijasa! Svice Zora do Slobode i Pobede -- Vasilije "Ostroski"!

Nebojša

06.08.2020. 15:31

Hajde Knezevicu ne pametuj, da imas objavio bi sada il nikada sve, da ti je stalo do smene Djukanovica a s njime si duvao u istu tikvu i bavio se kriminalom kao i Djukanovic, samo te otkacio pa se ponasas kao ostavljena usedelica. To sto te Interpol skinuo je zato sto si platio Britancima i nista drugo.

Slavko

06.08.2020. 16:31

@Nebojša - Kad ode na robiju ostaviće i Milo vas koji ga podržavate.Koga li će te onda da pljujete kao sad Kneževića i da kukate kao strine?

Nebojša

06.08.2020. 18:41

@Slavko - Da si zavrsio makar osnovnu skolu mogao bi da shvatis sta sam napisao, ali to je bio prevrlik napor za tebe. Veoma jasno sve pise i normalan covek iole obrazovan ne bi mogao da zakljuci to sto si ti zskljucio da podrzavam Mila koji je isti kao Knezevic a realno Knezevic je vece zlo jer je uhodao i dve osmislio Djukanovicu i kako da pljacka i kako da se otcepi i sve to da idfinansira.

Tmujo

06.08.2020. 15:51

Nisi ni ti nevinace, uz tvoju finansijsku pomoc je ovaj psihopata dosao na vlast pa srbski narod i misao proteruje iz C. Gore. Nadam se posto poznajes sve njihove malverzacije da ces iskreno doprineti rusenju poslednjeg diktatora na Balkanu zasta sada imas i licni motiv jer je i tebi kao i narodu oteo sve.

Deni

06.08.2020. 19:21

Prvo, ti da zaista imas neke dokaze vec bi ih pokazao. I drugo, zar ti posle toliko godina nije jasno da crnogorci znaju da Milo krade. Biraju ga zato sto je pomogao crnogorcima da ostvare nezavisnost. Ne mozes ga skinuti ni ti tebi slicni. Milo ce biti smjenjen kad se pronadje nego kome ce crnogorci vjerovati da ce osigurati nastavak nezavisnosti.