KRST ĆEMO ČASNI ODBRANITI: Radovan nakon dve decenije napustio DPS, Milova stranka se osipa iz dana u dan

M.D.

četvrtak, 13. 08. 2020. u 20:46

КРСТ ЋЕМО ЧАСНИ ОДБРАНИТИ: Радован након две деценије напустио ДПС, Милова странка се осипа из дана у дан

Foto: IN4S

NAKON što je juče mladi aktivista Milan Lečić napustio DPS, danas je to isto uradio Radovan Pušonja, nakon dve decenije članstva.

Pljevljak Radovan Pušonja napustio je danas Opštinski odbor Demokratske partije socijalista u Pljevljima, nakon dve decenije članstva.

Radovan je bio aktivni učesnik litija od samog početka njihovog organizovanja,od kraja decembra 2019.godine bez obzira na članstvo u političkoj partiji koja je izglasala diskriminatorski ,,Zakon o slobodi veroispovesti.
Pušonja je istakao da za vreme članstva nije imao materijalne i finansijske koristi od te partije, a istoj je pripadao iz čistih ideala.
-Od decembra do juna 2020.godine bio sam izložen ucenama od strane DPS-a zbog mog časnog i hrišćanskog hoda, sa mojom braćom pravoslavnim vernicima. Smatrao sam litije prvenstveno verskim skupovima, pa sam samim tim bio i učesnik istih,vođen Božijim putem istine i pravde, kao svaki hrišćanin, kazao je Pušonja za portal IN4S.
On je istakao da je u mesecu junu 2020.godine sankcionisan za režimsku neposlušnost na sraman način od strane direktora DOO ,,Čistoća“, Saše Ječmenice, koji mi je prekinuo radni odnos u pomenutom preduzeću.

-Odgovorno tvrdim da sam poštovao sve obaveze iz Zakona o radu, vezane za moje radno mesto, a da je prestanak ugovora o radu, posledica moje neodanosti režimu. Cenu nezaposlenja ću časno i pošteno uz Božiju pomoć platiti, uz podršku moje takođe nezaposlene supruge i troje maloletne dece. Kako je teško doći do zaposlenja, ako 30. avgusta ne damo svoj glas protiv tiranijske vladavine, Crna Gora će postati prva država po broju mladih koji je napuštaju, a Pljevlja zamrli i opustošeni grad uprkos prirodnim bogatstvima koje poseduje naša opština“, kazao je Pušonja poručujući za hleb ćemo zaraditi, ali ćemo krst časni odbraniti. Za „Budućnost Crne Gore“.

                                                    .D.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Sojo

14.08.2020. 16:38

@Vasko Zareski101 - Vi biste čuvare državnosti Crne Gore da izbacite, pa koga da dovedete, one koji potkopavaju temelje države, e to vam neće poći za rukom nesoji roda svoga.....!