DUŠKO KNEŽEVIĆ SE OGLASIO: Jedini dogovor sa Milom - da napusti vlast (VIDEO)

M. S.

petak, 07. 08. 2020. u 17:24

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ СЕ ОГЛАСИО: Једини договор са Милом - да напусти власт (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

ODBEGLI predsednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da jedini dogovor sa Milom Đukanovićem može da bude da lider DPS-a i predsednik Crne Gore napusti vlast.

- Nisam ušao u politiku nego je Milo Đukanović javno saopštio da sam ja vođa opozicije, što su advokati iskoristili i rekli – evo priznanje vodećeg čoveka režima da je u pitanju politički obračun sa mnom, što je u krajnjem rezultiralo i povlačenjem poternica.

Ovo je u petak kazao Knežević za televiziju A1.

On je istakao da će prva destinacija na koju će uskoro poći biti Vašington, ali i da neće bežati od pravde i da će kad tad doći u Crnu Goru.

- Imaću još nekoliko jakih aktivnosti u narednom periodu i podataka koje ću izbacivati u narednih 10-15 dana, kako bude tekla kampanja. Verujte mi imam puno toga o režimu Mila Đukanovića od devedesetih godina do danas - kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

električar

07.08.2020. 18:12

Nemamo potrebe da verujemo ili ne verujemo ... Uradi to što obećavaš, ili pokaži to što imaš da pokažeš ... Nema više odlaganja, posle izbora te niko neće ni slušati ...

Patriota

07.08.2020. 20:08

KAda bi ti milo djukanovic vratio sve oteto sve bi mu zaboravio i ponovo bi postao finansijer dps mafije. i ti treba zajedno sa njim u spuz na dugogodisnju robiju.