OPŠTENARODNI ustanak 13. jula 1941. bio je jasan odgovor onima koji su samo dan ranije prodali "veru za večeru" i u prestonom Cetinju s buketima cveća i ovacijama dočekali italijanskog okupatora kao oslobodioca.

Komentari (5)

Goshx

19.07.2020. 11:19

Milove pristalice se globalno dele na dve grupe. U prvoj su oni malo gluplji kojima je lako prodati laznu istoriju jer im knjiga ne ide od ruke. U drugoj su oni malo pametniji koji ce podrzavati gospodara sve dok se preko njega moze iskamciti koji evro. Posle toga ce da budu ono sto tada bude isplativo. Ako od toga bude koji evro, mogu biti Srbi, Rusi, Nemci, Englezi, Aboridzini, drnci, Kinezi itd

Istine radi

19.07.2020. 14:09

@Goshx - Na saboru u prvom redu je bio mitropolit SPC Joanikije Lipovac pored Sekule Drljevica. Dovoljno da uvidite da se manipulise i pisac se sluzi politikanstvom u obmani citalaca. Najveci broj narodnih heroja u II sv ratu je dalo Cetinje i samo Cetinje proglaseni kao grad heroj.

ludi milojko

19.07.2020. 15:04

svaka slicnost mila djukanovica sa sekulom drljevicem je slucajna. imena su promenjena da bi se zastitili kriminalci. sto dalje od te pro-ustaske prćije.