UŽAS NA ŽUPI U TIVTU: Pas sa tegom oko vrata bačen u more

V.V.

27. 05. 2024. u 12:28

Pas kome je oko vrata bio vezan teg od 20 kilograma bačen je u more, a na Župi, u Tivtu iz mora su ga, po prijavi građana, izvukli, u saradnji, radnici Komunalne policije – službe komunalija i kompanije Una Montenegro.

УЖАС НА ЖУПИ У ТИВТУ: Пас са тегом око врата бачен у море

Foto: Radio Tivat

Sa ovim užasnim podacima upoznata je policija tivatskog OB koja je preduzela mere iz svoje nadležnosti, a u istrazi su došli do nekih saznanja o kojima još ne govore. Svi detalji predočeni su i Državnom tužilaštvu u Kotoru.

Planirana je obdukcija psa koji je, kako se pretpostavlja, zbog stanja u kome je nađen, u moru bio više dana. Pas nije bio čipovan, ali uprkos tome, ogorčeni ovim monstruoznim delom, meštani se nadaju da će počinilac biti pronađen i adekvatno kažnjen.

Poslovica kaže da je pas čovekov najbolji prijatelj, da je prvi da čoveka sačeka i odbrani, a kaže i da nema loših pasa, samo loših gospodara. I zaista, čovek sve češće pseću dobrotu zlom vrati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)