MIRKO NIJE AKTER TUČE: Oglasio se Milan Knežević zbog navodnog napada njegovog brata na policajca

V.K.

19. 12. 2023. u 16:45

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije Milan Knežević oglasio se povodom pisanja medija da je njeov brat Mirko uhapšen jer je napao policajca na dužnosti.

МИРКО НИЈЕ АКТЕР ТУЧЕ: Огласио се Милан Кнежевић због наводног напада његовог брата на полицајца

DNP

On je saopštio da njegov brat nije akter nikakve tuče, niti potezanja vatrenog oružja, te da je nakon saslušanja u ODT pušten na slobodu.

- Moj rođeni brat je nakon saslušanja pušten na slobodu, nije akter nikakve tuče, niti potezanja vatrenog oružja - saopštio je Milan Knežević.

Tužilaštvo ga, kako je rekao, tereti zbog verbalnog incidenta sa pripadnikom UP koji je bio u civilu i koji ga je legitimisao.

- Za razliku od većine političara koji bi u sličnim slučajevima reagovali na način da od ovog prave politički pritisak i marketing, javno pozivam nadležne organe da sprovedu punu istragu u cilju utvrđivanja istine. I da, ukoliko se utvrdi da je moj brat počinio bilo kakvo krivično delo, za isto i odgovara u skladu sa KZ – om Crne Gore, iako u svom dosadašnjem životu ni prekršajno nije bio kažnjen. Takođe, očekujem da ukoliko se u ovom slučaju utvrdi da su pojedini pripadnici UP prekoračili svoja ovlašćenja i zloupotrebili službeni položaj budu na isti način tretirani od nadležnih organa- poručio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)