SEKTOR GRANIČNE POLICIJE CRNE GORE: Linije za građane dostupne 24 sata

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 07. 2023. u 16:18

UPRAVA policije Crne Gore saopštila je da je Sektor granične policije otvorio linije za građane, dostupne od 00-24 sata.

СЕКТОР ГРАНИЧНЕ ПОЛИЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Линије за грађане доступне 24 сата

Foto Gov.me

Koordinacioni centar Sektora granične policije funkcioniše kao služba operativnog dežurstva granične policije na centralnom nivou, a građani pozivom na brojeve: +38220262866 i +38267189493, kao i na mejl:koordinacioni.centar@policija.me svakog dana, 00-24 sati, mogu dobiti sve informacije i odgovore na pitanja u vezi sa graničnim kontrolama i procedurama, kao i o stanju na graničnim prelazima, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

- Pripadnici Sektora granične policije će građanima dati odgovor na sva pitanja u vezi sa načinima prelaska državne granice, potrebnim vizama, dokumentima, prelasku državne granice maloletnih lica, boravku i prebavilaštu na teritoriji Crne Gore, kao i na sva druga pitanja od značaja za građane u vezi sa graničnim kontrolama.

Napominjemo da ovi brojevi telefona ne služe za prijavljivanje krivičnih dela, prekršaja i drugih pojava, već da to građani i dalje mogu uraditi pozivom na broj 122, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)