MAFIJA SPREČAVA ULAZAK DF-A U VLADU: Medojević pozvao građane da glasaju za Mandića

V.K.

09. 03. 2023. u 16:56

JEDAN od lidera DF-a Nebojša Medojević saopštio je da narko i fuvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranje vlade sa Demokratskim frontom.

МАФИЈА СПРЕЧАВА УЛАЗАК ДФ-А У ВЛАДУ: Медојевић позвао грађане да гласају за Мандића

V.K.

Naglasio je da je mafija onemogućila njegovo preuzimanje koordinacionog tela koje bi se bavilo reformama u bezbednosnom sektoru.

- Bezbednosne službe u Crnoj Gori bi morale da znaju ko je spakovao 500 kilograma droge u Bandićima, ako nisu oni! Narko i duvanska mafija je bila aktivno uključena u sprečavanje ulaska DF-a u vladu i onemogućavanja da ja preuzmem koordinaciju neophodnih reformi u ovom sektoru. Mafija je, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spreči neophodne reforme - naveo je Medojević.

On je pozvao građane da na predsedničkim izborima 19. marta daju glas Andriji Mandiću.

-Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19.marta glasaju za Andriju Mandića, jer samo Front oslobađa. Na prvim parlamentarnim izborima očekujemo masovnu podršku građana jer samo DF ima dovoljno hrabre i odlučne patriote da očiste bezbednosne službe i pravosuđe od plaćenika i vojnika mafije i povedu sveopštu borbu protiv korupcije, šverca i kriminala - poručio je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)