BILO BI POŠTENO DA MILO IZAĐE NA IZBORE: Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović opleo po Đukanoviću

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 02. 2023. u 18:03

- ĐUKANOVIĆ da stisne petlju! Lako je bilo biti "neprikosnoveni vođa" dok je nadzemlje i podzemlje radilo za Đukanovića.

БИЛО  БИ ПОШТЕНО ДА МИЛО ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ: Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић оплео по Ђукановићу

Goran Danilović, Foto Arhiva Novosti

U podzemlju se nije mnogo promenilo ali je "gornji svet" prelomio i okrenuo leđa lažnom caru. Bilo bi zato pošteno da Đukanović izađe na izbore, da se kandiduje i da o jednom trošku razmrsimo sve.

Ovo je na Fejsbuku napisao lider Ujedinjene Crne Gore i kandidat te stranke za predsedničke izbore u Crnoj Gori Goran Danilović, koji ističe ''da dve godine govori da će se ovaj cirkus "dvovlašća i kohabitacije" završiti tek kada Đukanović bude poražen''.

-Učinio bi nam uslugu da se kandiduje jer smo, očigledno, zaboravili s kim treba da se takmičimo i ko je jedini protivnik - jasan je Danilović.

On ističe da je je to divna to prilika da u prvom krugu izađe najveći broj ljudi na birališta, i da glasaju za svoje kandidate, a u drugom "svi za jednoga da konačno počistimo po kući."

-Đukanovićeva kandidatura je jedini garant da ćemo mi prestati da se bavimo međusobicama i jedni drugima splićemo noge. Dakle, lažni car da stisne petlju i da se obrati narodu kojemu je za tri decenije ostao dužan za tri života. Da pričamo o Crnoj Gori, o novčanicima, računima, o dostojanstvu, o prošlosti i budućnosti, o kapama i mapama pod kojima i kroz koje nas je vodio i podvodio - napisao je Danilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!